• Újszülött
KOWOOD 1/2 - Os Szár 2-1/4 (Átm.) Alsó Tisztító Router Bit (Mortising Kicsit Rontja Testület Felszínre, Födém Egyengető Asztalos Marószerszám)

KOWOOD 1/2 - Os Szár 2-1/4 (Átm.) Alsó Tisztító Router Bit (Mortising Kicsit Rontja Testület Felszínre, Födém Egyengető Asztalos Marószerszám)

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔ 2-1/4" - Os Átmérőjű, 11/16" - Os Mélység 1/2" szár, Nagy teljesítményű Alsó Tisztító Router Kicsit ✔ Magas minőségű karbid maximális erő, tartós.Shank, hogy a gyártási pontosság mérési egy minőségi ellenőrzés minimális tolerancia, rezgés közben forog. ✔ Probléma-mentes Router kicsit, alkalmas arra, hogy minden tartományban van a router, mint például a kézi útválasztó tábla router. ✔ Megbízható Router kicsit DIYer 100% - os lehetőség, hogy tapasztalt woodsmith.Adja meg a lapos felszínre a fa munka projekt bármely művészeti vagy kézműves. ✔ Kedves emlékeztető a vásárló a szár mérete a router kell, hogy elkerüljük a megrendelés hiba.Minden méretei, súlya az alábbi leírást. ✔ 2-1/4" - Os Átmérőjű, 11/16" - Os Mélység 1/2" szár, Nagy teljesítményű Alsó Tisztító Router Kicsit. ✔ Magas minőségű karbid maximális erő, tartós.Shank, hogy a gyártási pontosság mérési egy minőségi ellenőrzés minimális tolerancia, rezgés közben forog. ✔ Probléma-mentes Router kicsit, alkalmas arra, hogy minden tartományban van a router, mint például a kézi útválasztó tábla router. ✔ Megbízható Router kicsit DIYer 100% - os lehetőség, hogy tapasztalt woodsmith.Adja meg a lapos felszínre a fa munka projekt bármely művészeti vagy kézműves. ✔ Kedves emlékeztető a vásárló a szár mérete a router kell, hogy elkerüljük a megrendelés hiba.Minden méretei, súlya az alábbi leírást.Alsó Tisztító Router Kicsit.Tiszta korábban vágott dadoes pedig barázdák, vagy felszínre darabok.Tulajdonságok : .Élvonalbeli Anyag : Kowood Kiváló Minőségű Karbid.Összességében Átm.A csomag tartalmazza : . 1x Alsó Tisztító Kicsit.Biztonsági utasítások : . Mindig viseljen védőszemüveget. Mindig használja a biztonsági fedelet által nyújtott asztali router táblázat. Ne viseljen kesztyűt, hogy elkerüljük a veszélyt, hogy elkapnak, az eszköz, illetve húzza a kezét, hogy megcsonkított során kicsit forog. Vizsgálja meg a bit használat előtt a repedések vagy chips.Ne használjon sérült vagy bika bit. Győződjön meg arról, bit megfelelően biztosított gyűjteni elérni a mutató jel ("K" Jel). Ezt a terméket úgy tervezték, hordozható vagy asztali router gépek.Kérjük, ne használjon egy másik gép (stb.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik