• Újszülött
Hex 1/8 Ütvecsavarozó Kicsit - Railer Imbuszkulcs Gyakorlat Hex Bit. 1/4 Gyors Kiadás S2 Acél 2 inch 1/8 Hex Bit. (5 Csomag)

Hex 1/8 Ütvecsavarozó Kicsit - Railer Imbuszkulcs Gyakorlat Hex Bit. 1/4 Gyors Kiadás S2 Acél 2 inch 1/8 Hex Bit. (5 Csomag)

HUF 899.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Hex 1/8" ütvecsavarozó Kicsit x 2"- 5 Pack ??????? ?? ????? – Optimalizált hatása szerszámok. ??????? ????????? – Pontos-fit tippek csökkenti a vetkőzést, így drive többet csavarok. ???? ?????? – Extrém hő keményedő folyamatot, hogy ellenálljon a mai legkeményebb munkák. ??????? ???? – Optimalizált kicsit formát elnyeli a nyomaték pedig segít csökkenteni a kis törés.Railer Eszközök épült a vágy, hogy magas minőségű, professzionális eszközök kezébe az ember, hogy szükség van rájuk.Mindegy, hogy profi vagy csak kell egy eszközt egy DIY projekt, mi akarok lenni a legjobb.Ezért van az, hogy az eszközök vagy tervezett, előállított, a saját lebonyolítására.Mi irányítjuk a termékfejlesztés, a mérnöki, a gyártás, a csomagolás, valamint a tesztelés, mind a házban, hogy biztosítsák a legmagasabb minőségi szintet.Lényeg a lényeg, hogy eszközök célja, hogy keményebben dolgozik, mint te.Mi töltött évtizedek óta tökéletesíti CNC megmunkáló a state-of-the-art saját hőkezelési folyamatot, hogy készítsen a legjobb csavarhúzó bit, valamint kötőelem vezetői eszközök a világon.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik