• Újszülött
ByooLihng Eszköz Roll Táska, többfunkciós Eszköz, Roll Up Táska, Autó Eszköz Roll Tároló Zsák, 5 Cipzáras Zseb Design (katona zöld)

ByooLihng Eszköz Roll Táska, többfunkciós Eszköz, Roll Up Táska, Autó Eszköz Roll Tároló Zsák, 5 Cipzáras Zseb Design (katona zöld)

HUF 1079.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Anyag】 : minőségi 600 D Oxford szövet, Nem könnyen elhalványul, s kár, könnyű, többször felhasználható, megbízható anyag, hosszú élettartam, azt is adni, mint egy ajándék, hogy a férj vagy atya, biztos, hogy jó választás 【Tartós】 : Kódolt, valamint megerősített heveder a nagyobb teherbírás, minőségi cipzár, nem könnyű a rozsda meg szünet.,Nagyon kopásálló, meg tud felelni a hosszú távú ismételt felhasználása. 【Méret】 : Eszköz roll táska bontakozott ki méretű, hossza 46cm/18 hüvelyk, szélessége 28 cm/11 inch,roll kompakt méret felső kezelése a könnyű hordozhatóság.Akár egy vállalkozó, asztalos, vízvezeték-szerelő, keretezés, villanyszerelő, kábel, audio-vizuális telepítő, akkor tökéletes lesz az ön számára, hogy elbírja a szükséges eszközöket. 【Jelenet】 : Eszköz roll táska, autó javító eszköz tároló, faipari szerszám tároló, haza-javító eszköz tároló, hegesztő szerszám tároló, stb. 【Multi-function】 : többfunkciós eszköz, roll-up, táskák, Design, 5 zsebbel, rendezheti vagy tárolni eszközök szerint a felhasználási szokások. 【Könnyen tárolható】 : Rolls könnyű tárolás & carry,cipzárak, valamint csatok a biztonsági lezárást .Két mount horgok design, amely segít, hogy könnyen tegye a zsákot szervező a kocsiban, garázs vagy műhely.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik