• Újszülött
Diarypiece Edények Pálcika Kanál Szilikon Handsize Penész

Diarypiece Edények Pálcika Kanál Szilikon Handsize Penész

HUF 809.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✿Ha ön szereti a DIY kézműves,ez a szilikon penész talán jó lesz neked ✿Lehet, hogy a saját aranyos mini pálcika kanalat, villát kézműves ezzel a penész. ✿Mind a késztermékek tényleg mini méretű, hossza körülbelül 4,5 cm-es, 1. ✿Teljes mértékben fejleszteni a kreativitást, a különböző színű anyagokból, hogy egyedi formákat. ✿Szilikon,ez nagyban hogy tökéletes termékeket.
Jó néhány szimulált eszik, játszik,vagy aranyos kupa medál, nyaklánc, vagy fülbevaló DIY. ✿Ha ön szereti a DIY kézműves,ez a szilikon penész talán jó lesz neked. ✿Lehet, hogy a saját aranyos mini pálcika kanalat, villát kézműves ezzel a penész. ✿Mind a késztermékek tényleg mini méretű, hossza körülbelül 4,5 cm-es, 1. ✿Teljes mértékben fejleszteni a kreativitást, a különböző színű anyagokból, hogy egyedi formákat. ✿Szilikon,ez nagyban hogy tökéletes termékeket.
Jó néhány szimulált eszik, játszik,vagy aranyos kupa medál, nyaklánc, vagy fülbevaló DIY.Szilikon Öntőforma DIY Kellékek Edények Penész Pálcika Kanál Handsize Egyszerű Penész Finom Anyagból Készült DIY Supplies Features : Ha ön szereti a DIY kézműves,ez a szilikon penész talán jó lesz neked.Lehet, hogy a saját aranyos mini pálcika kanalat, villát kézműves ezzel a penész.A késztermékek tényleg mini méretű, hossza körülbelül 4,5 cm-es, 1.8",akkor teljes mértékben fejleszteni a kreativitást, a különböző színű anyagokból, hogy egyedi formákat.Szilikon,ez nagyban hogy tökéletes termékeket.Jó néhány szimulált eszik, játszik,vagy aranyos kupa medál, nyaklánc, vagy fülbevaló DIY.Használat : 1 : kenje be a penész kiadás ügynök a szilikon mold2 : Keverjük össze a epoxi, hogy a megfelelő arányt.Mix toner a epoxy3 : Öntsük a epoxi a penész,kérlek, ne kéri t töltse fel ,majd hagyjuk fél.4 : Fedelet, a másik fele a penész,Várjon, amíg epoxi gyógyítására.Specifikáció : Anyag : Silicone Color : White Size : ez a (z) MONG 011 Pálcika Kanál Forks Mold Méret : 5 x 4 x 1 cm-es/2"x 1.6" x 0,4"Kész Termék Méret : 4.31"Mennyiség : 1 Készlet .Kérem, engedje meg, 0-1cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

Főbb jellemzők

Material:
Silicone
Color:
White
Size:
(approx)
MONG-011 Chopsticks Spoons Forks:
Mold Size:
5 x 4 x 1 for cm/2x 1.6 x 0.4
Finished Product Size :
4.5 x 0.8cm/1.8x 0.31
Quantity:
1 Set .
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes(without retail package):
1 Set x DIY Molds. :

A vevőknek is tetszik