• Újszülött
Alloyseed Strasszos Kristály Virág Bross Kitűző a Nők, DIY Gyémánt Festmény Madár Levél Szárny Hold Bross a lakodalom, Bál,Jól Megy a Kendő,

Alloyseed Strasszos Kristály Virág Bross Kitűző a Nők, DIY Gyémánt Festmény Madár Levél Szárny Hold Bross a lakodalom, Bál,Jól Megy a Kendő,

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Anyag : Fényes, Gyanta, Gyémánt + AkrilFényes - A létrehozott kristályok ragyog egy édes a fény, nézd élénk.Gyönyörű, Kreatív DIY Gyémánt Festés : Találékonyság,ragyog a fény,a tapasztalat egyfajta eredmény, megtanulják, hogy csökkenti a stresszt,érzelmi kiigazítás, gyanta, flitterekkel, egyedi fényezés káprázatos,ragyogó a fény,ez jelenleg a legnépszerűbb DIY dekoráció.Széles körben Használt - Alkalmas az összes stílusok, a ruházat, mint a estélyi ruhák, öltönyök, alkalmi viselet, sál, stb.Ez lehet egy ideális ajándék a menyasszony, hölgyeim, valentin, a születésnapi, Chistmas, majd az új évben.Téma : DIY festmény, eredetiség, festés, gyanta, flitterekkel, gyanta káprázatos flitterekkel, egyedi fényezés, s ragyogó fény jelenleg a legnépszerűbb DIY tartozékok.Vagyon sok szerencsét gyémánt festmény hímzés otthoni dekoráció.Tökéletesen díszíteni a nappaliban vagy a hálószobában, hogy megfeleljen a különböző dekorációs stílus.Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog.Műszaki adatok : Név : DIY gyémánt bross Anyag : Gyanta Fényes Gyémánt + Akril Súly : 35g Mennyiség : 3pcs Kézműves : Kézi Alkalmas a tömeg : a nők Alkalom : Alkalmas ajándékok, party kellékek, esküvői utazási utcai fotózás tartozékok.DIY gyémánt 5 D festmény lépéseket : 1. Nyisd ki a dobozt, ellenőrizze a készletek akár teljes; 2. Szerint a szín-kód, válasszon egy színt a tányért; Ha illessze be az azonos színű, ugyanakkor növelheti a sebességet; 3. Keresse meg a szimbólum a kép elején paszta, amíg befejezem; 4. Ha végeztél,akkor vegyél egy kis könyvek tetején, hadd több szilárdan; 5. Gratulálok, lehet menni keretes fel díszíteni a haza!Megelőző intézkedések a DIY gyémánt festés : 1. Lásd az előző művelet lépéseit. Ha nem tudod, hogy milyen színű, kérjük, tekintse meg a színes ábra. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. Kérem, engedje meg, 1-2 cm mérési eltérés miatt kézi mérés.Csomag tartalma : 3 X Bross (gyémántokat kell beilleszteni) 1set X Strasszos Festmény Eszközöket (ide nem értve a festmény keret).

Főbb jellemzők

Name:
DIY diamond brooch
Material:
Resin Bright Diamond + Acrylic
Weight:
35g
Quantity:
3pcs
Craft:
Manual
Suitable for the crowd:
women
Occasion:
Suitable for gifts, party supplies, wedding travel street photography accessories.
DIY diamond 5D painting steps:
1. Open the box, check the kits whether complete;:
2. According to the color code, choose a color into the plate; If you paste the same color at the same time, you can increase the speed;:
3. Find the symbols in picture, beginning paste until finish it;:
4. When you finish it,put some books on top, let it more firmly;:
5. Congratulations, you can go framed up and decorate your home now!:
Preventive measures of DIY diamond painting:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what the color, please refer to the color chart.:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
3 X Brooches (diamonds need to be pasted):
1set X Rhinestone Painting Tools (not including painting frame) :

A vevőknek is tetszik