• Újszülött
Alloyseed Állati Sorozat DIY 5D Gyémánt Festés Számok Készletek, Csigák, Kutya, Ló, Bagoly, Részleges Gyakorlat Strassz Festék

Alloyseed Állati Sorozat DIY 5D Gyémánt Festés Számok Készletek, Csigák, Kutya, Ló, Bagoly, Részleges Gyakorlat Strassz Festék

HUF 7758.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Szuper Flash Gyémánt - A gyakorlatokat, hogy nézd fényes lesz sosem kopik le, még élettel teli, ragyogó, mint a gyanta, gyémántRagyog a fény, a legnépszerűbb DIY dekoráció.(Ez egy keret nélküli).Strasszos Gyémánt Képek - Magas, világos, olajfestmény, vászon, vízálló, sőt, a textúra, a minta maga is ragadós háttér, illetve műanyag fóliát, hogy tartsa a kép ragadós, így lehet könnyű, hogy teljes legyen a kép.DIY Gyémánt Festmény Készletek - Diy gyémánt festmény növeli a gyakorlati képesség, a jó kötés tapasztalat a család.Szórakoztató ajándék a szülők, gyerekek, barátok, munkatársak.Gyémánt Festmény DIY Lépéseket - Először is, a gyémántban, a Műanyag Tálcában, akkor hagyj egy kis ragasztó a tollat venni a Gyémánt Szem Toll helyezze be a strasszos gyöngyök könnyedén, végül vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon.Ismételje meg ezeket a lépéseket, amíg befejezem,meg fogja találni keresztül megy az idő,van egy csodálatos, csodálatos gyémánt festmény. 5 D Gyémánt Festmény Készletek - A csomag Tartalmazza : 1 x Gyémánt Festmény 1 x Gyémánt Rajz Eszköz(Sár, Toll, Speed up lemez, gyémánt, táskák)(Kizárja a Keret).Szolgáltatás : festés, eredetiség, festés, gyanta, flitterekkel, a gyanta flitterekkel káprázatos, egyedi csillogás, a fény, a legnépszerűbb DIY ékszerek jelenleg.Színes gyémánt festmény díszíti a haza.Tökéletesen díszíteni a nappaliban vagy a hálószobában, hogy a mérkőzés, majd hozza létre a különféle stílusok, biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog.Specifikáció : Anyag : Strasszos+ Vászon Projekt típusa : 5 D gyémánt festmény(Rész Gyakorlat) Szín : mint látható, Gyémánt típus : Különleges Alakú, Vászon Méret : Kb.39 a) Terület : nappali / hálószoba / tanterem / bejárat DIY gyémánt festmény lépéseket : 1. Nyisd ki a dobozt, ellenőrizze a készletek akár teljes; 2. Szerint a szín-kód, válasszon egy színt a tányért;Ha illessze be az azonos színű, ugyanakkor növelheti a sebességet; 3. Keresse meg a szimbólum a kép elején paszta, amíg befejezem; 4. Ha végeztél,akkor vegyél egy kis könyvek tetején, hadd több szilárdan; 5. Gratulálok, lehet menni keretes fel díszíteni a haza!Megelőző intézkedések a DIY gyémánt festés : 1.

Főbb jellemzők

Material:
Rhinestone+ Canvas
Project type:
5D diamond painting(Part Drill)
Color:
as shown
Diamond type:
Special Shaped
Canvas Size:
Approx. 30x30cm/11.81x11.81in (1cm=0.39in)
Space:
living room / bedroom / classroom / entrance
DIY diamond painting steps:
1. Open the box, check the kits whether complete;:
2. According to the color code, choose a color into the plate;If you paste the same color at the same time, you can increase the speed;:
3. Find the symbols in picture, beginning paste until finish it;:
4. When you finish it,put some books on top, let it more firmly;:
5. Congratulations, you can go framed up and decorate your home now!:
Preventive measures of DIY diamond painting:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what the color, please refer to the color chart.:
Tips:
We sell the resin diamonds, semi-finished products, not including frames! Diamond painting, only needs DIY sticking diamond.:
This is DIY diamond painting. It's not finished. You need to do it yourself.:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. 1 X Diamond Painting (diamonds need to be pasted):
1set X Diamond Painting Tools (not including painting frame):
14 X Rhinestone Bags :

A vevőknek is tetszik