• Újszülött
Egyedi Logó Elektromos izzó Vas Fa Személyre szabott Branding Vas Hő Bélyeg, Hogy Kit Beleértve A Fogantyút, Faipari Kézműves Design (2x2)

Egyedi Logó Elektromos izzó Vas Fa Személyre szabott Branding Vas Hő Bélyeg, Hogy Kit Beleértve A Fogantyút, Faipari Kézműves Design (2x2)

HUF 2.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Mindig aggódik, hogy nem tudja megtalálni egy minta?】Van egyéni szolgáltatás elfogadni különböző egyedi minták elektromos izzó vas bélyegzőNem számít, mennyire bonyolult a logó, nem tudjuk biztosan, hogy ez az ön számára.Hogy a saját logót egy fém penész.Ez lehet használni, mint a személyes védjegy, hogy a kézzel készített termékek fejlettebb. 【Hogyan Szokás?】Kérjük, adja meg fekete & fehér JPG aláírás, emblémát vagy képet a vásárlás után.Ha kell, az ugyanaz a dizájn, mint a pic-mint látható,kérjük válasszon az egyik kedvenc hagyja az egyéni üzenetet. 【Hogyan kell Használni a billogot?】Hő körülbelül 10-15 perc alatt meg lehet kezdeni dolgozni.Különböző anyagok különböző hő, akkor állítsa be a fűtési idő szerint a szükséges hőmérséklet az anyag.Megjegyzés : kapcsolja ki a kapcsolót, vagy húzza ki, ha nem használja, különben a forrasztópákát továbbra is fűtés, míg kiég. 【Széles körű Alkalmazását】Nagy márka, fa, bőr, sütemények, műanyag, sőt a hajó papírjait.Tökéletes Ajándék woodworkers, bőr mesterember, sütés-rajongó, valamint vízi járművek szerelmeseinek. 【Szállítási Idő】isten hozta, hogy megvásárolja a billogot.Összes egyéni hő bélyegző elektromos izzó Vas megrendeléseket általában 8 15 napon belül szállítjuk.Gyártási idő 3-4 nap, a Szállítási idő 10-20 nap. 【Mindig aggódik, hogy nem tudja megtalálni egy minta?】Van egyéni szolgáltatás elfogadni különböző egyedi minták elektromos izzó vas bélyegző.Nem számít, mennyire bonyolult a logó, nem tudjuk biztosan, hogy ez az ön számára.Hogy a saját logót egy fém penész.Ez lehet használni, mint a személyes védjegy, hogy a kézzel készített termékek fejlettebb. 【Hogyan Szokás?】Kérjük, adja meg fekete & fehér JPG aláírás, emblémát vagy képet a vásárlás után.Ha kell, az ugyanaz a dizájn, mint a pic-mint látható,kérjük válasszon az egyik kedvenc hagyja az egyéni üzenetet. 【Hogyan kell Használni a billogot?】Hő körülbelül 10-15 perc alatt meg lehet kezdeni dolgozni.Különböző anyagok különböző hő, akkor állítsa be a fűtési idő szerint a szükséges hőmérséklet az anyag.Megjegyzés : kapcsolja ki a kapcsolót, vagy húzza ki, ha nem használja, különben a forrasztópákát továbbra is fűtés, míg kiég.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik