• Újszülött
DIY Bőr kézműves varrógép diy varrás készletek Bőr Kézműves Varrás Kézi Varrás eszközei a kezdő Cipész Szerszámok - (Szín: B)

DIY Bőr kézműves varrógép diy varrás készletek Bőr Kézműves Varrás Kézi Varrás eszközei a kezdő Cipész Szerszámok - (Szín: B)

HUF 7380.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Szín : BModell száma : -.Modell száma : -. 6 DB/Set Lock Varrás Varrás Awl Bőr Kezét Stitcher Szál Tű Készlet Szövet Kézműves Szem, Bőr Szövet Bőr Eszközök Description This varrás awl könnyen kezelhető, majd jön a 2 tű, kényelmes, csere, fix feszes, stabil, nem jönnek ki, vagy lazítsa meg, amíg a szem.Át a tű szemceruzával át az anyagot.Ezután húzza ki a vezetéket a szemen keresztül, hogy azt meghosszabbítják.Mikor a tű átszúrta át az anyagot, a felesleges szál az első tűt, majd áthalad a hurok a folyamatos tű, ezáltal az így létrejött a rögzítő tű. Rozsdamentes acélból készült, ez tartós, jó szilárdságú, nagy szilárdság, a biztonságos, környezetbarát. A növekvő sort készült poliészter fonal, ami szilárd, mind hordható, nagyon praktikus, kényelmes. A készlet tartalmaz a különböző méretű, formájú, a tűt, a cérnát kúpok, varrás ujjú könnyebb használni. Két stílus nem kötelező, a beépített vezeték kerék design, sima menet, anélkül, csomózás, varrás sokkal kényelmesebb. Használható a javítás, szőnyeg, vászon, kanapék, kabát, sátor, matracok, prém, bőr, stb.Features Leather varrás awl-Anyag : Fa, rozsdamentes acél.-Tű zárva-ra az ár a zárt anya.-A Varrás Awl Készlet tartalmaz egy kulcslyuk awl, két tű-Ez a készlet ár alkalmas a gyorsan varrás, valamint vitorlák javítása, biztonságosan zár varrás bőr-Bőr Varrás Awl célja, hogy kényelmesen illeszkedjen a tenyér a bőr munka-A Varrás Awl tű, a cérna, a szem átnyomni a material Packing list Quantity : 1 készlet Cikkszám részletek : Set típus : NOType a : NOMaterial : steel Model száma : -Származási hely : Szárazföldön China Tools a bőr : shoemaker Shoe javítás : eszközök a bőr processing Sewing gépek bőr : cipőjavítás machine Shoemaker eszközök : varrás le.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik