• Újszülött
Nagy teherbírású Fém Lyukasztó,10 Lyukak Kézi Papír Ütés Asztali Lyukasztó Otthoni Irodai Kellékek, 10 Lapos Lyukasztó Kapacitás(Fehér)

Nagy teherbírású Fém Lyukasztó,10 Lyukak Kézi Papír Ütés Asztali Lyukasztó Otthoni Irodai Kellékek, 10 Lapos Lyukasztó Kapacitás(Fehér)

HUF 2376.90
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Éles Széle】A fém lyukasztó önállóan, öntött, a metal blade, ami egy éles a széle, valamint az erős, tartós 【Alkalmazási】A lyuk alkalmas lyukasztó, 20, 26, 30 lyuk kötelező laza levél könyvek, kézi könyvek, stb.Lehet illeszkedik porózus klipek, lehet DIY kötve, hogy készítsen jelentést a dokumentumokat.papír ütések papír ütéseket. 【Elhelyezése Lyukasztó】A fém lyukasztó van elhelyezése oszlop uralkodók mindkét fél számára kényelmes meghatározása a lyukasztó pozíció, Kézi Lyukasztó Fém. 【Műanyag Alsó Pad】A papír ütés van egy felső fedelet tárolási struktúrát, ami kényelmes tárolás, helytakarékos.Háromdimenziós műanyag alap pad képes megvédeni az asztalon. 【Fém Test】A papír ütés egy fém szerkezet, amely megvastagodott, hatékonyabb.Hogyan kell Használni : Útmutató használata a biztonsági következtetés : 1. Nyomja meg a felső fedelet a lyukasztó, pedig a biztonsági csat automatikusan kinyit 2. Mikor zár, nyomja meg a jobb felső fedelét, nyomja meg újra a biztonsági zár, majd engedje fel a felső fedelet zár módszer : 1. Tartsa a lyuk a bal kezével pedig nyomja le a felső fedelet a lyuk a hüvelykujjával, amíg teljesen lenyomva 2. Nyomja meg a biztonsági csat a jobb kezét, majd lassan emelje fel az ujját a bal kezét, úgy, hogy a biztonsági csat rögzíti a felső borító 3. Nyomja meg a felső fedelet, amikor újra használni, a biztonsági csat automatikusan felugró Specifikáció : Elem Típus : Lyuk Anyaga : Vas, ABS, Műanyag Etetés Mélység : Kb.3 Lyuk Távolság : Kb.5 mm/0,4 Ütés Átmérő : Kb.2 a Puncs Vastagsága : Kb.04 a Lyukasztó Módszer : Kézi Száma Lyukasztott : 10 a Termék Mérete : Kb.4 x 4,5 x 3,5 a Csomag Lista : 1 x Lyuk Punch2 x Elhelyezése Utáni Uralkodó.

Főbb jellemzők

Item Type:
 Hole Punch
Material:
Iron, ABS, Plastic
Feeding Depth:
Approx. 7mm/0.3in
Hole Distance:
Approx. 9.5mm/0.4in
Punch Diameter:
Approx. 5.5mm/0.2in
Punch Thickness:
Approx. 1mm/0.04in
Punching Method:
Manual
Number of Punched Holes:
10
Product Size:
Approx. 11.2 x 11.4 x 9cm / 4.4 x 4.5 x 3.5in
Package List:
1 x Hole Punch2 x Positioning Post Ruler:

A vevőknek is tetszik