• Újszülött
Ideiglenes Tetoválás Nagy Matrica Nagy Totem Sárkány Karom Hamis Átutalási Tetoválás Papír Spray Vízálló Minták (20.5*25CM)

Ideiglenes Tetoválás Nagy Matrica Nagy Totem Sárkány Karom Hamis Átutalási Tetoválás Papír Spray Vízálló Minták (20.5*25CM)

HUF 359.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Gyönyörű : reális tetoválás, csukló, kéz, ujj -, fül -, boka, láb, hát, kar, kulcscsont, borda, nyak, láb, & arcátDe a legtöbb minden. SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ, SZÓRAKOZTATÓ!.BIZTONSÁGOS : Da Lin Ideiglenes Tetoválás Találkozni, Merev Biztonsági, mind a NEM-TOXIKUS Anyagok Standard Elfogadott FDA.VÍZÁLLÓ : lehet menni vele a partra / a medence.HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ : Ez lesz az utolsó 2-7 nap, attól függ, hogy hány zuhanyt veszel, majd hányszor súrolja a tetoválás szappanos vízzel.EGYSZERŰ HASZNÁLAT : Vágja a a design a választás, majd távolítsa el az átlátszó.Stick tetoválást a bőrre erősen nedves a tetoválás.Távolítsa el a papírt után 30-60 másodperc.Lehet Eltávolítani : Telített tetoválás szappannal vagy cleasing olaj.Hogyan kell használni ideiglenes tetoválás : 1. Vágja ki a tetoválás a választás, majd távolítsa el tiszta lap. Nedves a tetoválás alaposan szivaccsal. Miután 20-30 másodperc, óvatosan távolítsa el a hordozó papír. Lehetővé teszi a tetoválás, hogy száraz.Hogyan lehet eltávolítani a hamis tetoválás : 1. Dab tetoválás alkohollal vagy baba olaj. Várjon 10 másodpercet, majd dörzsölje óvatosan, majd egymás után többször megvizsgálja, több alkohol vagy a baba olajat, amíg eltávolították.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik