• Újszülött
Lorena Gyűjteménye Díszes Voile Csíkos Pír Puszta Függöny Mintás 84 Hüvelyk Karika Felső Függöny Könnyű Padló Hossza Ablak, Függöny

Lorena Gyűjteménye Díszes Voile Csíkos Pír Puszta Függöny Mintás 84 Hüvelyk Karika Felső Függöny Könnyű Padló Hossza Ablak, Függöny

HUF 818.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

? [Függöny Előírások] : https : 2 panelek puszta függöny / csomagMinden egyes panel 34" széles 84", hosszú, ha lóg, mint egy lapos.A fiatalok készült, rozsdamentes, melynek belső átmérője 1,6 cm.
? [Könnyű anyag] : https : Ellentétben a hagyományos függöny, áttetsző függöny kényelmesebb miatt a könnyű.Ami egy meleg, otthonos hangulatot a hálószobában kezdődik függöny.Ha szeretné, egy élénk, aktív hely, ez az áttetsző függöny a tökéletes választás, hogy hagyjuk a sok napfényt, majd tartsd a home napos, jól szellőző helyen.
? [Több Alkalommal] : az A puszta függöny is kihasználták belül több területen otthon, beleértve egy privát hálószoba, nappali, sőt a működő iroda.
? [Rozsdamentes Karika] : az Egyes panel integrálja 8 rozsdamentes fiatalok alkalmas a legtöbb karnisok a piacon a problémamentes használat.A fiatalok nem könnyen fáj a kezem.Ezért lehetünk a függöny kivételesen simán.
? [Használati Utasítás] :, a termék kézhezvételétől számított lehet vasalt alacsony hőmérsékleten első, a lágyság, valamint lóg hatása a puszta függöny jobb lesz, miután a vasalás.Ne használjon nagy erőt maró hatású tisztítószereket, hogy tiszta, ami könnyen kárt az eredeti fonalat anyag.Gépben mosható, ha szükséges, alkalmi ápolás, tisztítás a hosszú távú használatra.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik