• Újszülött
2 Színű Kettős Kontúr Krém Bot Könnyű Kiemelő & Kontúr Bronzosító Stick Tartós, Vízálló Kontúr Botok Arcot Kiemelő Smink Bot Set(W03MÉLY)

2 Színű Kettős Kontúr Krém Bot Könnyű Kiemelő & Kontúr Bronzosító Stick Tartós, Vízálló Kontúr Botok Arcot Kiemelő Smink Bot Set(W03MÉLY)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【Jelölje ki a Kontúr Stick】A Bronz Kontúr Bot rendelkezésre áll az 5 legnépszerűbb színek a nők, lányokEz egy ingyenes behúzható spirál kialakítás a könnyű hozzáférést a smink, tökéletes a kezdők számára, de ez a könnyű, kompakt ahhoz, hogy hordozza. ?【Keverhető】egy krémes, selymes-könnyű textúra, ez a többi kiemelő stick funkciók kettős végű design, amely tartalmaz egy blendable kiemelő, valamint kontúr vonal a tökéletes keverés, majd könnyű lefedettség, hogy nem ragadós, nem zsíros, így a bőr egy természetes, ragyogó, hibátlan, három-dimenziós megjelenés. ?【Tartós & Vízálló】A kettős végű kiemelve, valamint a többi pálca, amely nagyon tartós tartsa meg lefedettség, vízálló, meg nem ragad, könnyen tart egész nap, illetve egyedi tervezésű, könnyű használni, hogy hozzon létre egy tartós, vonzó, professzionális megjelenés. ?【, Hogyan kell Használni】Az Arc Smink Kiemelő könnyen lehet alkalmazni, hogy a homlok, orr híd, homlok csont, collarbones vagy bárhol máshol, hogy jelölje ki az árnyékok, így a tökéletes megjelenés, elegáns, kiemeli, tökéletes a mindennapi vagy ünnepi smink. ?【Ideális Ajándék】A Smink Kiemelő Kontúr Bot van egy kompakt, kifinomult csomagolás, megjelenés, tökéletes személyes használatra vagy, mint egy ünnep, ajándék a családja, felesége, lánya, anyja, női barátom. ?Alkalmas sok más bőrszín, a Kontúr Krém Bot ideális smink arcot kiemelő is tökéletes a smink, a kezdők, a mindennapi smink, valamint a különböző alkalomból, hogy néz ki.Rendelkezik, illetve azokat is, így egy tartós, vonzó, professzionális megjelenés. ? Jellemzők : ?-Könnyű összekeverni a ?-tartós ?-kétfejű design, egyszerű használat ?-Vízálló ?-Könnyen használható ?-Könnyen hordozható, nem ragacsos ?Specifikáció : ?Mennyiség : 1 Db ?Súly : 1 oz ?Méret : 0.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik