• Újszülött
sefudun Ajak Világító Olaj-Hidratáló Szájfény -Hidratáló Ajak Világító Olaj, Tartós, Vízálló Lip Tint Meghatározott Ajak Folt (VIDÁM)

sefudun Ajak Világító Olaj-Hidratáló Szájfény -Hidratáló Ajak Világító Olaj, Tartós, Vízálló Lip Tint Meghatározott Ajak Folt (VIDÁM)

HUF 809.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Lip Lip Gloss olaj 】A szájfény a 3 színek, amelyek gazdag színekTudja kiválasztani a megfelelő szájfény szín szerint a ruhát az alkalomra.A fényes színeket lehet használni az egész, a fél napi. 【Plumping szájfény】Az ajak glosszák kiegészíti egy széles, hogy nem úgy néz ki.Viseld a színezett szájfény egyedül a puha lip tint, valamint csipetnyi ajak színe, vagy párosítani a kedvenc ajak termék hozzáadott intenzitás.olyan finom, mint a színre festett az elején minden alkalomra. 【Tartós & Vízálló】Minden fényes ajak smink néz ki, nem ragadós ajak olaj fényes.A szájfény van átitatva, vegán, illetve gazdag ragyog.a hidratáló szájfény, amely akár 6-12 órás hidratálás, védelme. 【Egyedi Design Fényes 】 az egyedi megjelenés, csomagolás, 3 színben matt folyékony rúzs, egy nagyon tisztességes dolog, hogy a nők, mint a gyönyörű ajándékot, és azt is fel lehet használni, mint egy ereklye, ami nagyon alkalmas üveg szerelmeseinek, valamint smink szerelmeseinek. 【KEDVES MEGJEGYZÉS】 Ez a hosszú távú, meg kell több scrubs a tisztító, hogy távolítsa el, vagy a smink, vagy olíva olaj, hogy távolítsa el a szájfény lesz könnyű.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik