• Újszülött
L ' Oreal Paris Smink Kettős Kiterjesztése Szépség Csövek Hosszabbító 2 Lépés Szempillaspirál, Legfeketébb Fekete, 0.33 fl; oz.

L ' Oreal Paris Smink Kettős Kiterjesztése Szépség Csövek Hosszabbító 2 Lépés Szempillaspirál, Legfeketébb Fekete, 0.33 fl; oz.

HUF 171.90
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Két Lépés Ultra-Hosszabbító Szempillaspirál : Kettős Kiterjesztése Szépség Csövek Szempillaspirál egy forradalmi lash extension effect szempillaspirál, amely akár 80% - hosszabb néz ki, táplált szempillák; Alkalmas érzékeny a szeme, kontaktlencse viselőkL ' Oreal Paris Szempillaspirál : Tudjon a hosszú, teljes szempillák, hogy a szerelem a legjobb mascaras, valamint alapozók; Választhat az innovatív kötet képletek, valamint különböző ecsetek.Hozzon létre a tökéletes smink megjelenés a gyűjtemény Terjedelmes mascaras, elérni, letisztult vonalak folt bizonyíték, szemceruza, határozza meg a szemöldökét, majd fedezze fel szemfesték paletta árnyalatok készült, minden szem színe.Mert Megéri : L ' Oreal Paris Smink segít létrehozni a kívánt a teljes sort, smink, beleértve alapítványok, concealers, kiemelő smink, szemöldök ceruza, szemhéjpúder paletta, rúzsok, sokkal több.Tökéletes párosítás : L ' Oréal Paris Tévedhetetlen Soha nem Mechanikus Ceruza Szemceruza; hosszú távú, fade-bizonyíték színes, Tévedhetetlen Soha nem Szemceruza biztosítja, hogy nézd, itt marad, akár 16 órán keresztül.Termék Leírás L ' Oreal bemutatja Kettős Kiterjesztése Szépség Csövek szempillaspirál, egy forradalmi lash extension effect szempillaspirál, amely akár 80% - kal hosszabb néz ki, táplált szempillák. lépés : Tápláló alapozás : A tökéletes kiindulópont cső alkalmazás.Átitatva a Ceramidok R, D-Panthenol, hogy védik, táplálják, erősítik a szempillák. lépés : Ultra-hosszabbító cső felöltő : mint a szempillaspirál készletek, ez képezi a csöveket, hogy a törvény, mint a szempilla-hosszabbítás fájlokat.A szempillák nézni, hogy 80% - kal hosszabb.A csövek tegnap egész nap anélkül, elmosva, elkenődött, vagy hámlás. lépés : Folt-ingyenes eltávolítása : A szempillaspirál csövek eltávolítani bő meleg vízzel, anélkül, hogy a smink.Ha mosás arcod egyszerűen sima a csövek távol szempillák, a keze ügyében, vagy a hold egy pamut pad, meleg vízbe áztatva a szempillák 30 másodpercig. • 2-Lépés Hossza • Cső Technológia • Kiterjesztés Hatása • Lásd 80% láthatóan hosszabb szempillák.Alkalmazni lépés 1 szempillák, s azonnal kövesse a 2. lépés – nem kell várni a szárítási idő között.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik