• Újszülött
FRJINIE 4 Szín Cső Rúzs Meghatározott, Tartós Dunlop Szájfény, Smink Nude Smink Hidratáló Bársony Rúzs Matt Rúzs (Set B)

FRJINIE 4 Szín Cső Rúzs Meghatározott, Tartós Dunlop Szájfény, Smink Nude Smink Hidratáló Bársony Rúzs Matt Rúzs (Set B)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【4 Színű Rúzs Meghatározott】- Minden készlet tartalmaz 4 egyedi színekVálaszthat olyan sötét vagy világos rúzst tetszik, a különböző színek alkalmasak minden stílusú alkalom, hogy elbűvölő. ?【Esetben Design】- Ez a rúzs, meghatározott felhasználások esetben design.Magában foglalja a 4 egyedi színű rúzsok!Ez egy jó ajándék választás, mint a Halloween, Karácsony, Valentin Nap, születésnap, házassági évforduló, tánc, buli, smink mutatják, ballagási ajándék, stb. érdekes megjelenésű, szép a színe. ?【Tartós Dunlop】- E-vitamint is Tartalmaz , tartós, bájos, így szebb.Ezek a rúzsok hosszú távú árnyalatok, vagy dunlop, ne ragaszkodj a kelyhet, nem fakulnak.Kapsz egy szexi tapasztalat. ?【Széles körben Használt】- A tökéletes rúzs meghatározott, a lányok, asszonyok-selymes, finom, elegáns, alkalmas smink minden évszakban.Akár az irodában, társkereső, vásárolni, vagy gyűjtése a barátaival.Ez egy nagyon egyedi, nagyon szép ajak smink készlet, könnyű viselet, tiszta. ?【Megjegyzés】- Mivel a színre vonatkozó beállításokat az egyes monitor, a színek kissé eltérhetnek.De a szín, remek lesz. ? ??Üdv FRJINIE, ha bármilyen probléma van a termék, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak. ❦❦ Ha Bármilyen Kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, hogy megoldjuk őket azonnal. ❥【Esetben Design】- Ez a rúzs, meghatározott felhasználások esetben design.Magában foglalja a 4 egyedi színű rúzsok!Ez egy jó ajándék választás, mint a Halloween, Karácsony, Valentin Nap, születésnap, házassági évforduló, tánc, buli, smink mutatják, ballagási ajándék, stb. érdekes megjelenésű, szép a színe. ? ❥【4 Színű Rúzs Meghatározott】- Minden készlet tartalmaz 4 egyedi színek.Választhat olyan sötét vagy világos rúzst tetszik, a különböző színek alkalmasak minden stílusú alkalom, hogy elbűvölő. ? ❥【Tartós Dunlop】- E-vitamint is Tartalmaz, tartós, bájos, így szebb.Ezek a rúzsok hosszú távú árnyalatok, vagy dunlop, ne ragaszkodj a kelyhet, nem fakulnak.Kapsz egy szexi tapasztalat. ❥【Széles körben használt】- A tökéletes rúzs meghatározott, a lányok, asszonyok-selymes, finom, elegáns, alkalmas smink minden évszakban.Akár az irodában, társkereső, vásárolni, vagy gyűjtése a barátaival.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik