• Újszülött
Tetováló Gép Hatalom, Tetoválás tápegységek Tetoválás Toll Hatalma Vezeték nélküli Tetoválás Tápegység Lcd Tetováló Gép Akkumulátor Tetoválás

Tetováló Gép Hatalom, Tetoválás tápegységek Tetoválás Toll Hatalma Vezeték nélküli Tetoválás Tápegység Lcd Tetováló Gép Akkumulátor Tetoválás

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Rotary Tetováló Gép LCD Kijelző : A tetoválás akkumulátor van egy LCD kijelző, amely megjeleníti a feszültség, áram, valós időben, ami nagyon kényelmes használniTetoválás toll gép professzionális tetováló gép, alsó forró, vezeték nélküli tetoválás patron gép stabil teljesítmény, hosszabb élettartam, tetoválás áram, jó választás a tetoválás művészek.Tetoválás Teljesítmény : A vezeték nélküli tetováló gép tápegység megszabadul a hagyományos klip kábel, tápegység, valamint a pedál kapcsolat, amely lehetővé teszi, hogy a tetoválás szabadon.Vezeték nélküli kézi tetováló gép professzionális tetováló gép.Tetováló Művész teljesítményű, Nagy Kapacitású Lítium Elem : A tetoválás akkumulátor egy beépített, nagy kapacitású lítium akkumulátor, amely egy hosszú akkumulátor élettartam pedig az utolsó 10 óra, 8 V feszültség.Beépített erős motor, vezeték nélküli tetoválás hatalom stabil, tartós.A munka folyamatosan anélkül, hogy meleg.Vezeték nélküli Tetoválás Akkumulátor, 2 Féle Dugók : A tetováló gép akkumulátor rendelkezik a leggyakrabban használt DC, valamint RCA dugók kell választani, akkor válassza ki az ön igényei szerint.A hatalom folyamatosan erős mozgalom, hordozható rca vezeték nélküli tetoválás erős hatalom, rotary tetoválás toll gép tartós, minőségi munka.Tetováló Gépek Kényelmes kezelés : az akkumulátor A tetováló gép könnyen kezelhető, hosszan nyomja meg, hogy bekapcsolja, majd állítsa be a feszültséget használja.Tetováló gép kínálat alumínium shell, könnyű, szilárd, a tetoválás power rotary tetoválás pen gépek használható sokáig.Hogyan kell Használni : 1. Helyezze be a felületet a tetováló gép gombot, majd tartsuk lenyomva a power gombot, hogy kapcsolja be. Nyomja meg a nyílhegy, hogy állítsa be a feszültség, fel-le, 0.5 V minden alkalommal, amikor 3. Röviden nyomja meg a bekapcsoló gombot, hogy szüneteltesse, majd nyomja meg az gombot nyomja meg hosszan a gombot, hogy állítsa le 4. Ha a képernyő nem kapcsol be, amikor megnyomja a bekapcsoló gombot, ez azt jelenti, hogy a tápegység ki a hatalom.Kérjük, hogy teljesen töltse fel használat előtt.Specifikáció : Elem Típus : Tetoválás Tápegység Anyaga : ABS, alufelni Töltési felület : C Típusú Bemenet : 5 V-1 A Kimenet : 5-12 V-os, 1,5 A (maximális) Csomag Lista : 1 x Tetoválás Tápegység 1 x Töltő Kábel Megjegyzés : 1.

Főbb jellemzők

Item Type:
Tattoo Power Supply
Material:
ABS, alloy
Charging interface:
Type C
Input:
5V-1A
Output:
5-12V, 1.5A (maximum)
Package List:
1 x Tattoo Power Supply :
1 x Charging  Cable :
Note:
1. This product has 2 kinds of plugs, of which the diameter of the DC plug is 5.5mm, please confirm whether your machine matches :
2. The battery life is ideal. It can be used for 10 hours under a full power of 8V. Because the working voltage of the tattoo artist needs to change repeatedly, the time may be reduced. :

A vevőknek is tetszik