• Újszülött
3 Db színváltó ajakbalzsam Csomag, Barack Lényeg Lip Care Meghatározott, Vízálló Ajak Folt, Aranyos Rúzsok Tini Lányok (Set A)

3 Db színváltó ajakbalzsam Csomag, Barack Lényeg Lip Care Meghatározott, Vízálló Ajak Folt, Aranyos Rúzsok Tini Lányok (Set A)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

??【Mágia színe változó rúzsok】Ezek a mágia színe változó rúzsok, szájfény, puha, piros, csak alkalmazni, az ajkak, a szín változik a lip hőmérséklet, valamint a PH érték, ami felderül az ajak színe pedig hidratálja az ajkakat ??【Tartós színű rúzs】Ezek a rúzsok egy tisztességes vízálló, majd izzadni-védő hatás, nem felelnek meg a csésze, nem fakulnak, hogy továbbra is gyönyörű, egész nap. ??【Hidratáló ajak balzsamok】Ezek a színek módosítása a balzsam pedig szájfény hatékonyan hidratálja az ajkakat, gazdag barack hidratáló lényeg pedig az E-vitamin -, valamint méhviasz is biztonságos az ajak, a nedvesség, a csökkenés ajak vonalak, hogy a száját, több kövér. ??【Alkalmas különböző napi smink】Ezek a rúzsok kielégíti számos napi smink, mint a randi, buli, esküvő, kemping, iroda, iskola, stb. ??【Vásárlás Észre】vásárlás Után a termék, ha bármilyen minőségi probléma a terméket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bátran, válaszolunk neked 24 órán belül.Ha érzékeny a bőre, kérjük, vásárolja meg ezt a terméket óvatosan kell bánni. 3 Db Mágia Színe Változó Rúzs Szájfény Szett?Bőr-barát textúra?tapadásmentes, hogy a kupa?Vízálló, majd izzadni-a bizonyíték,?tartós szín fejlesztési?Alkalmas sok occasions Specifications Color : Red Package a következők : Rúzs × 2db, Szájfény × pc Package súly : 80g Shelf élet : 4 év.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik