• Újszülött
Vízi Park Berendezések Felfújható Úszó Vízi Trambulin Ugrál 2M/3M/4M Strand Trambulin, Ugrás Kidobó Vízi Park,4m

Vízi Park Berendezések Felfújható Úszó Vízi Trambulin Ugrál 2M/3M/4M Strand Trambulin, Ugrás Kidobó Vízi Park,4m

HUF 3033.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

◆◆◆VÍZ TRAMBULIN/ÚSZÁS PLATFORM : A víz trambulin lehet használni, mint egy úszó platformról vagy a halászati platform; különben is, lehet, ugrál, vagy a többi meg jó szórakozást a családUgrál Átmérő : 2m/6.1 m/10ft, 4m/13ft.Magasság után infláció : 60cm/24 hüvelyk. ◆◆◆TARTÓS ANYAG : Ezt a felfújható trambulin készült környezetbarát 0.9 mm PVC, vízálló vászon, egy sima, vízálló felületet, tűzálló, hideg-ellenálló, hőálló, valamint az öregedés ellenálló.Telt SGS tanúsítási EN71-1-2-3 teszt.A égésgátló anyag megfelel a 855852 szabvány. ◆◆◆SZÉLES ALKALMAZÁSI KÖRE : a víz trambulin a tó nagyon alkalmas a gyermekek számára, hogy ugorj, ugorj, de a felnőtteknek is, akik lusták, úszás, halászatra.A trambulin is elhelyezhető bármilyen vizek, tavak, óceánok, uszoda, stb. ◆◆◆ JELLEMZŐK : Ez a lebegő trambulin biztosít egy nagy ugrás felület már csatolt, a támogatási keret.Van egy súly kapacitása akár 330 font, ahhoz, hogy támogassa egy felnőtt, vagy 2 tizenéves ugrás egyszerre.Ahhoz képest, hogy a föld trambulin, ez lehetővé teszi, hogy élvezze ugrás a hidegebb vizet. ◆◆◆Széles KÖRBEN ALKALMAZOTT - EGY tökéletes termék fordult egy tó, vagy a tó egy úszás területen, tökéletes a gyerekek, hogy ugrál a felnőttek számára, akik csak heverészett körül; Trampolining tekinthető egy aerob sport, gyermekek, akik cardio lesz jobb, ha a szív egészségének, valamint egy edzésprogrammal később a mindennapi életben.víz trambulin felfújható park szigeten, úszó fél felnőttek számára, ugráló castle Can egy pár sport, amelyek alkalmasak a forró nyári?Ez egyértelműen a mozgás a víz.Javasoljuk, hogy használja ezt a 3 M/10 Ft Felfújható Vízi Trambulin, mint egy regényt, de szórakoztató játék, amely egyre inkább népszerű a gyermekek, mind a felnőttek az elmúlt években.Ez lehet használni, mint egy platform, az úszás, vagy horgászni, vagy ugrál, majd élvezze a bungee jumping a család.Ez a szórakoztató edzés lesz ingyenes a gyerekek a lusta tevékenységek, mint a videó játékok, tabletta, majd adj nekik egy egészségesebb módon gyakorolja.Trambulin tekinthető egy aerob edzés, ami javítja a szív egészségét, a gyerekek pedig egy napi gyakorlat a későbbi részében napi life Specification : Szín : piros, yellow Weight : 30 kg/55 lbs Maximum kapacitás : 400kg / 880lb Height után infláció : 60 cm / 24 inches Package Tartalma : 1 x Felfújható Trampoline1 levegő pumpnotes : 1.

Főbb jellemzők

Color:
red and yellow
Weight:
30 kg/55 lbs
Maximum capacity:
400kg / 880lb
Height after inflation:
60 cm / 24 inches
Package Contents:
1 x Inflatable Trampoline:
1 air pump:
notes:
1. Due to the display or reflected light, there may be a slight color difference, please take the actual product as the main product.:
2. This product is measured manually, there will be certain errors!:
3. If you have any questions, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible and provide you with a satisfactory solution. :

A vevőknek is tetszik