• Újszülött
BESPORTBLE Ski Tipp Csatlakozók Snowboard Klipek Snowboard Kötés Snowboard Tipp Csatlakozók Kezdők Ék Ski Mellékletet Ellátás 1db (Sárga)

BESPORTBLE Ski Tipp Csatlakozók Snowboard Klipek Snowboard Kötés Snowboard Tipp Csatlakozók Kezdők Ék Ski Mellékletet Ellátás 1db (Sárga)

HUF 841.50
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

- A sí csatlakozó készült tartós, latex kötél, műanyag fröccsöntés szélesebb bilincsek elhelyezésére szélesebb ski trükköket - A sí kötelező könnyen telepíthető, csak tedd a fekete klip belül a tanács a ski, majd húzza meg a kézzel meghúzható csavart, könnyen csatolja majd vegye le. - Könnyű, hordozható, a ski klip végezhet az ék-csatlakozó a zsebben vagy a hátizsák, amikor a gyermek próbál új vagy csavaros volt a terep. - A sí tipp csatlakozó alkalmazások széles skáláját, valamint a kötelező tartozékok, télen síelni, akkor, hogy a síelés több móka. - A snowboard csatlakozó tudja változtatni az alakját, önkényesen, hogy a snowboard formában egy ék alakú viszont az irányítást a síelés, a snowboard terjedését, ami rendkívül praktikus. - A sí csatlakozó készült tartós, latex kötél, műanyag fröccsöntés szélesebb bilincsek elhelyezésére szélesebb ski trükköket. - A sí kötelező könnyen telepíthető, csak tedd a fekete klip belül a tanács a ski, majd húzza meg a kézzel meghúzható csavart, könnyen csatolja majd vegye le. - Könnyű, hordozható, a ski klip végezhet az ék-csatlakozó a zsebben vagy a hátizsák, amikor a gyermek próbál új vagy csavaros volt a terep. - A sí tipp csatlakozó alkalmazások széles skáláját, valamint a kötelező tartozékok, télen síelni, akkor, hogy a síelés több móka. - A snowboard csatlakozó tudja változtatni az alakját, önkényesen, hogy a snowboard formában egy ék alakú viszont az irányítást a síelés, a snowboard terjedését, ami rendkívül praktikus.Jellemzők* Szín : Sárga.* Anyaga : Latex.* Méret : 23 x 4 x 1,5 cm.- Csatlakozók készült tartósabb, latex, kötelek, megerősített műanyag formák szélesebb bilincsek elhelyezésére szélesebb ski trükköket.- A sí kötések könnyen telepíthető, majd vegye ki, csak helyet a fekete klip belül az egyes sí tipp majd húzza meg a hüvelykszorítót, hogy teljes legyen a kapcsolat.- A snowboard csatlakozó tudja változtatni az alakját, önkényesen, hogy a snowboard formában egy ék alakú viszont ellenőrizzék a sebességet, illetve a megakadályozzák a síelés ismeretek terjedését, ami rendkívül praktikus.- A sí klipek könnyű, hordozható, az ék-csatlakozó a zsebében, majd fel lehet használni, amikor a gyermek próbál ki új vagy több agresszív terep.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik