• Újszülött
Klasszikus Fehér Fal Gumik A Cirkáló Kerekek and Beach Cruiser Kerékpár Kiegészítők. 26 x 2.125 Fehér Fal Kerékpár Gumi. vagy Anélkül Csövek.

Klasszikus Fehér Fal Gumik A Cirkáló Kerekek and Beach Cruiser Kerékpár Kiegészítők. 26 x 2.125 Fehér Fal Kerékpár Gumi. vagy Anélkül Csövek.

HUF 4005.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

26 HÜVELYK KERÉKPÁR FEHÉR FAL GUMIK - a Beach Cruiser felniMinden megrendelés tartalmazza a Gumiabroncs, a Karok.FRISSÍTÉS helyett csak CSERÉLJE ki – A Prémium cserealkatrészek vagy egy frissítés a termékek jött a teljes motort.Már termelő kerékpárok, fitness termékek több, mint 20 éve, illetve ezek helyettesítő készletek, amire szüksége van, ha már cserben hagy a blow out lapos gumik jött a bicikli.BEACH CRUISER KEREKEK - élvezni fogja ezt a frissítő retro mintázat nézd meg, hogy a már bevált, mivel az 1950-es Ballonos Kerekek specd a fehér fal beach cruiser kerékpár gumi.MAGAS MINŐSÉGŰ ESZKÖZÖKET TARTALMAZZA – Mi mindent, amire szükség van egy friss, megbízható, utángyártott frissítés, beleértve a prémium minőségű belső csövek (OPCIONÁLIS), valamint a kiváló minőségű gumiabroncs kar, hogy nem törik el, ha rájuk nézel (a miénk készülnek megbízható szálerősítésű műanyag ).Mint mondtam már 20 éve csinálom ezt, mennek . az elégedettség a mi feladatunk. 20 ÉV ÜGYFÉLSZOLGÁLAT GARANTÁLT – mentünk az épület innovatív kerékpár, fitness termékek több, mint 20 éve.Miközben lehet, hogy új építettük ezt a márkát, az Ügyfélszolgálat, hogy felülmúlhatatlan ha bármilyen kérdés, hogy a termékeink vagyunk itt, hogy vigyázzon rád.Klasszikus Fehér Fal Gumik a Cirkáló Kerekek and Beach Cruiser Kerékpár Kiegészítők Frissítése vagy Retro Projekt.95 Fehér Fal Kerékpár Gumik Rendelkezésre, vagy nem Csöveket. 1 Csomag, vagy 2 Csomag. 26 HÜVELYK KERÉKPÁR FEHÉR FAL GUMIK - a Beach Cruiser felni.Minden megrendelés tartalmazza a Gumiabroncs, a Karok.FRISSÍTÉS helyett csak CSERÉLJE ki – A Prémium cserealkatrészek vagy egy frissítés a termékek jött a teljes motort.Már termelő kerékpárok, fitness termékek több, mint 20 éve, illetve ezek helyettesítő készletek, amire szüksége van, ha már cserben hagy a blow out lapos gumik jött a bicikli.BEACH CRUISER KEREKEK - élvezni fogja ezt a frissítő retro mintázat nézd meg, hogy a már bevált, mivel az 1950-es Ballonos Kerekek spec, hogy a fehér fal beach cruiser kerékpár gumi .MAGAS MINŐSÉGŰ ESZKÖZÖKET TARTALMAZZA – Mi mindent, amire szükség van egy friss, megbízható, utángyártott frissítés, beleértve a prémium minőségű belső csövek (OPCIONÁLIS), valamint a kiváló minőségű gumiabroncs kar, hogy nem törik el, ha rájuk nézel (a miénk készülnek megbízható szálerősítésű műanyag ).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik