• Újszülött
5.5 - os Trambulin Springs, nagy teherbírású horganyzott Acél nagy Szilárdságú cserekészüléket (12 Springs 12 Védő Ujjú 1 T-Hook)

5.5 - os Trambulin Springs, nagy teherbírású horganyzott Acél nagy Szilárdságú cserekészüléket (12 Springs 12 Védő Ujjú 1 T-Hook)

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★★★★★ [Heavy Duty Trambulin Springs] Ez a drót tavaszi készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, a minőség biztosítása, valamint a hosszú élettartam, rozsda, valamint korrózióvédelem, időjárás, valamint a crack ellenállás ★★★★★ [Kiemeli] Speciálisan épített biztonsági felnőttek, gyerekek, ezek a források rendkívül rugalmas, a biztonsági mi felszerelni minden tavasszal egy rugós biztonsági fedél hogy megakadályozzák a csapda. ★★★★★ [Méret] Illeszkedik bármilyen trambulin 5,5" (kb.Időben cseréje sérült rugó biztosítja, hogy a trambulin továbbra is erős.Javasoljuk, hogy nézd meg a méret a springs gondosan vásárlás előtt, majd meg kell mérni a hossza a fejét, hogy a végén a horog annak érdekében, hogy ez megegyezik a miénk. ★★★★★ [Több Védelmet] Mi van szerelve T-kampó gyors tavaszi csere -, valamint takarít meg időt azzal, cseréje törött trambulin springs időben. ★★★★★ [Értékesítés utáni], Kérjük, bátran forduljon hozzánk egy ingyenes csere lehetőség abban az esetben, ha egy probléma során egy év alatt. ★★★★★ [Heavy Duty Trambulin Springs] Ez a drót tavaszi készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, a minőség biztosítása, valamint a hosszú élettartam, rozsda, valamint korrózióvédelem, időjárás, valamint a crack ellenállás. ★★★★★ [Kiemeli] Speciálisan épített biztonsági felnőttek, gyerekek, ezek a források rendkívül rugalmas, a biztonsági mi felszerelni minden tavasszal egy rugós biztonsági fedél hogy megakadályozzák a csapda. ★★★★★ [Méret] Illeszkedik bármilyen trambulin 5,5" (kb.Időben cseréje sérült rugó biztosítja, hogy a trambulin továbbra is erős.Javasoljuk, hogy nézd meg a méret a springs gondosan vásárlás előtt, majd meg kell mérni a hossza a fejét, hogy a végén a horog annak érdekében, hogy ez megegyezik a miénk. ★★★★★ [Több Védelmet] Mi van szerelve T-kampó gyors tavaszi csere -, valamint takarít meg időt azzal, cseréje törött trambulin springs időben. ★★★★★ [Értékesítés utáni], Kérjük, bátran forduljon hozzánk egy ingyenes csere lehetőség abban az esetben, ha egy probléma során egy év alatt.5" centiméter hosszú. 12 x 5,5" springs, 12 x 3.55" tavaszi védelmezők, egy T-hook.Ha szeretné, hogy távolítsa el a tavaszi protector, egyszerűen távolítsa el óvatosan, majd óvatosan, anélkül, hogy ezáltal túl sok erő, az eltávolítás közben.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik