• Újszülött
Abaodam 2db Tenisz Ütő Játék Rajzfilm Stílusú Ütő Vicces, Szabadtéri Tevékenységek, Játék Fitness Berendezések Gyerekek Játszanak (Rózsaszín)

Abaodam 2db Tenisz Ütő Játék Rajzfilm Stílusú Ütő Vicces, Szabadtéri Tevékenységek, Játék Fitness Berendezések Gyerekek Játszanak (Rózsaszín)

HUF 8667.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A szülők játszanak a gyerekek, hogy fokozza a szülő-gyermek kapcsolatJó kivitelezés tervezés, hogy ez egy jó kellékek a gyerekek szabadtéri sport tevékenység.Anyagból készült, ami tartós, praktikus.Hagyja, hogy a gyerekek speand egy boldog gyermekkor vele.Gyakorolhatja gyermek atlétikai képesség.Szeretni fogják szabadtéri sportok után játszik.Termék Description Made anyag, amely tartós, praktikus.Jó kivitelezés tervezés, hogy ez egy jó kellékek a gyerekek szabadtéri sport tevékenység.Gyakorolhatja gyermek atlétikai képesség.A szülők játszanak a gyerekek, hogy fokozza a szülő - gyermek kapcsolat.Jellemzők - Elem Szín : Rózsaszín. - Elem Anyaga : ABS. - Elem Méret : 37 x 16. - Anyagból készült, ami tartós, praktikus. - Jó kivitelezés tervezés, hogy ez egy jó kellékek a gyerekek szabadtéri sport tevékenység. - A szülők játszanak a gyerekek, hogy fokozza a szülő - gyermek kapcsolat. - Hagyd, hogy a gyerekek speand egy boldog gyermekkor vele. - Gyakorolhatja gyermek atlétikai képesség.Szeretni fogják szabadtéri sportok után játszik.Csomag, Beleértve 2 x Teniszütő.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik