• Újszülött
Automatikus Fogkefe, 6000-Szer/Min Mosható Gyermek Fogkefe Erős 1W, Aranyos Rajzfilm Szokások a Gyermekek Otthoni(Zöld béka)

Automatikus Fogkefe, 6000-Szer/Min Mosható Gyermek Fogkefe Erős 1W, Aranyos Rajzfilm Szokások a Gyermekek Otthoni(Zöld béka)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Aranyos rajzfilm minták, ez is növeli a baba érdeklődését a fogmosás pedig ápolják a jó fogmosási szokásokAranyos rajzfilm minták, ez is növeli a baba érdeklődését a fogmosás pedig ápolják a jó fogmosási szokások. 6000-szer/perc, csendes hanghullámok, gyengéd tisztítás, alacsony frekvenciájú rezgés, csökkenti a rágó nyomás, nem fáj a gyerek gumicsizma.Fogmosás érdekében, hogy ecsettel a külső az első, majd az okkluzális felszínén, majd végül be; először balra, aztán jobbra, fel, le, kint is, de le, kívül-belül.PBT puha kefével célja, hogy érdekel, az íny, a kefét, mert kicsi, mélyen tisztítja a hátsó fogak.Szolgáltatás : 1. PBT puha kefével célja, hogy érdekel, az íny, a kefét, mert kicsi, mélyen tisztítja a hátsó fogak. 6000-szer/perc, csendes hanghullámok, gyengéd tisztítás, alacsony frekvenciájú rezgés, csökkenti a rágó nyomás, nem fáj a gyerek gumicsizma. Egész teste vízálló kivitel, integrált öntési folyamat, az egész testet lehet mosni, egyszerű, tiszta, biztonságos használata. Aranyos rajzfilm minták, ez is növeli a baba érdeklődését a fogmosás pedig ápolják a jó fogmosási szokások. Fogmosás érdekében, hogy ecsettel a külső az első, majd az okkluzális felszínén, majd végül be; először balra, aztán jobbra, fel, le, kint is, de le, kívül-belül.Specifikáció : Elem Típus : Toothbrush Material : PP + Kefe PBT Hair Product Teljesítmény : 1 WRotation Frekvencia : 6000-Szer/Min Power Ellátási Mód : 1 x AA Elem (Elem Nem Tartozék) Súly : Kb.1 oz Product Méret : Kb.0in How Használat : Csavarja le a fedelet, csavarokkal, telepíteni egy AA elem (nem tartozék), majd nyomja meg az a gombot a jobb alsó használni.A csomag Lista : 1 x Fogadó (Elem Nem Tartozék) 2 x Ecset Feje megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik