• Újszülött
M-fogak Elektromos Fogkefe X7 Sorozat 120 Nappal az Akkumulátor élettartamát Szónikus Elektromos fogkefe a Felnőttek, 5 Módok Okos Utazási

M-fogak Elektromos Fogkefe X7 Sorozat 120 Nappal az Akkumulátor élettartamát Szónikus Elektromos fogkefe a Felnőttek, 5 Módok Okos Utazási

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

▶ 5 Pro Tisztítás Mód, Hogy Megfeleljen Az Érzékeny FogínytMódok : puha, tiszta, masszázs, fehéríti, valamint a lengyel mód, hogy megfeleljen a különböző feltételek, fogak, íny.
▶ 6 Óra Töltés Tart 120 Nap Használja .A 2900m Ah Lítium-Ion akkumulátor hihetetlen akkumulátor élettartamát.Powered by USB töltő, könnyű feltölteni.3 csere kefe fej gyémánt sörtéjű védő takaró, a X7 sorozat, a legjobb partner a kedvenc úti cél! .
▶ 2 Perc Okos Időzítő Utazási Zár . 2 perc időzítő 30 másodperces időközönként annak érdekében, fogorvos javasolt fogmosás rutin.A smart utazási zár elkerülhető a felesleges energiát utazás közben.
▶ Erős Motor Elegáns Design .Akár 35,280 VPM, az X7-sorozat, távolítsa el több plakkok, foltok.Matt UV felületre, lágy textúra, ez okos fogkefe ellenálló a karcolásokkal szemben, valamint korrózió, IPX7 vízálló alatt 60 d B-es zaj.
▶ Az Ajándék Doboz . 1 intelligens elektromos fogkefe, egy készlet 3 Du Pont ecset, fejüket takaró, 1 USB töltő kábel,1 támogatása kézikönyv.Ideális 2021 ajándék férfiaknak, nőknek, pároknak, meg a család! .
▶ A Legjobb Ügyfélszolgálat .Akkor kapsz egy 100% - os kielégítő megoldás, hogy minden termék 24 órán belül. 2 éves ingyenes csere, kérem, legyen nyugodt vásárolni! .M-fogak elektromos fogkefe nyél, hogy a felnőttek x1. Beépített Utazási zár.Du Pont fogkefe fejek a sörtéjű védőkupakkal x3. Felhasználói kézikönyv x1. 120 NAPPAL AZ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMÁT.A sűrűn helyezkednek el a Du Pont extra-puha sörtéjű, az M-fogak fogkefével kínál optimális kényelmet megfelel a különböző szájápolási igényeihez.Beépített Utazási Zár.Tedd a fogkefe nyél minden poggyász bizalommal.Beépített 2 perces okos időzítő 30-sec intelligens szünet.Élvezd egy egyszerűbb rutin automatikus funkciók. 6 Óra USB gyorsan feltöltődhet.Élvezze egy 4 Hónapos elemélettartam nélkül folyamatosan tölteni az elektromos fogkefe nyél.Hiszünk abban, hogy a termékeink minőségét, valamint szeretnénk, ha a bolt bizalommal.A X7 Sorozat által ajánlott, több mint 80 szociális média-befolyásos.Minden befolyásos használt a termék több, mint 3 hónap előtt, hogy a felülvizsgálat.Minden értékelés pozitív : .

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik