• Újszülött
Lythor Fogfehérítés Faszén Por, fogfehérítő Por, Bambusz Ecset szájápolási Beállítja a Természetes Kókusz, Nem Fáj a Zománc, vagy Rágó (1)

Lythor Fogfehérítés Faszén Por, fogfehérítő Por, Bambusz Ecset szájápolási Beállítja a Természetes Kókusz, Nem Fáj a Zománc, vagy Rágó (1)

HUF 628.20
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Távolítsa el a szennyeződést, majd Felderül Fogak - A szakmai aktív szén por hatékonyan, gyorsan távolítsa el a szennyeződést okozott, kávé, tea, bor, cigi, kóla, valamint a munka a sötét foltok pedig emléktábla, állítsa vissza a magabiztos mosoly, csillogó fogakBiztonságos & Kíméletes, Mindennapos Használatra - Ez a fogfehérítő Por által 100% - ban természetes bio kókusz szén hatékony tisztítsa meg a szennyeződéstől.Az aktív szén por tartalmaz menthyl laktát -, citromsav -, amely képes frissíteni a levegőt, majd anélkül, hogy bármilyen durva vegyi anyagokat, elképesztően fogfehérítés, ne aggódj a fogak érzékenysége, vagy kellemetlen íz.Használata egyszerű : Csak nedves legyen a fogkefe, majd mártsuk bele a foga por.Óvatosan mosd meg a fogad, két perc alatt kétszer is egy nap.Mossa meg a száját alaposan, hogy távolítsa el a maradékot.Hozd Észrevehető Különbség : Használja naponta kétszer, ez a szerves aktív szén por hozza a vizuális javulás után 3-4 napos kezelés. (kérjük, vegye figyelembe, hogy az eredmény eltérhet a más személy).Boldog Ügyfél : Ha a minimális lehetőség, hogy nem elégedett a terméket vagy szolgáltatást kap, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármikor választ 24 órán belül!. 1 : Coop kis mennyiségű por a tenyerében, a kis kanalat. 2 : Nedves fogkefe, sörte, mártsuk bele a szén hatalom. 3 : Óvatosan ecsettel a belső, külső, valamint a rágás felületek a fogak 1-2 percig. 4 : Öblítse le egész a víz után tisztább, majd élvezze a csodálatos jó eredmény.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik