• Újszülött
Fogkefe Fejét Védő, Hordozható Szilikon Magas Minőségű Fogkefe védőkupak, a Haza, Utazás, Kemping, Könnyű Védelme(Világos rózsaszín)

Fogkefe Fejét Védő, Hordozható Szilikon Magas Minőségű Fogkefe védőkupak, a Haza, Utazás, Kemping, Könnyű Védelme(Világos rózsaszín)

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tisztaKiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét.Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Kiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni.Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni.Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes.Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét.Szolgáltatás : 1. Hordozható, hasznos, alkalmas szabadtéri utazás, túrázás, kempingezés használni. Lehet, hogy ez könnyű megkülönböztetni a fogkefe, tartsa a fogkefét egészséges, megakadályozza a nedves, penészes. Kiváló minőségű szilikon anyag, erős, tartós, hogy hosszú idő, nem fog eltörni. Könnyű, praktikus, könnyen hordozható, öltöny, hogy a legtöbb méret fogkefe fejét. Fedezi a család fogkefét, nagy védi a fogkefe fejét, legyen tiszta, tiszta.Spec : Elem Típus : Fogkefe Fej Cover Material : Silicone Color : Mint látható, a picture Size : Kb.1 oz Application : Fogkefe tisztítás védőburkolat Csomag Lista : 1 x Fogkefe Fejét Borító megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik