• Újszülött
Nyelv Kaparó, Fogkő-Eltávolítás Nyelv Ecset Biztonságos Szilikon-Ergonomikus Kialakítás 10 Db Levegőt a Felkészülést a Nyelv(Zöld)

Nyelv Kaparó, Fogkő-Eltávolítás Nyelv Ecset Biztonságos Szilikon-Ergonomikus Kialakítás 10 Db Levegőt a Felkészülést a Nyelv(Zöld)

HUF 953.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Fogkő-Eltávolítás : Ez a nyelv kaparó hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyan eltávolítani a lepedéket, ételmaradékokat, valamint az elhalt sejtek a felszínen a nyelvétErgonomikus Kialakítás : A nyelv er jellemzők ergonomikus kialakítás, amely biztosítja, rugalmas, kényelmes irányítást.Levegőt Frissítés : Ez a nyelv ecset nem árt az ízlelőbimbóid a nyelvét, majd a nyelvét, frissíteni a levegőt, tartsd a szád, egészséges.Jó Komfort : Ez a nyelv kaparó er csökkentheti az érzékenységet, segíts, hogy minden korosztály van, egészségesebb, szájhigiénia.Tartós Szilikon : Ez a nyelv kaparó fogad el, biztonságos, tartós szilikon anyag, amely biztosítja a hosszú élettartamot.Szolgáltatás : 1. Fogkő-Eltávolítás : Ez a nyelv kaparó hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyan eltávolítani a lepedéket, ételmaradékokat, valamint az elhalt sejtek a felszínen a nyelvét. Ergonomikus Kialakítás : A nyelv er jellemzők ergonomikus kialakítás, amely biztosítja, rugalmas, kényelmes irányítást. Levegőt Frissítés : Ez a nyelv ecset nem árt az ízlelőbimbóid a nyelvét, majd a nyelvét, frissíteni a levegőt, tartsd a szád, egészséges. Jó Komfort : Ez a nyelv kaparó er csökkentheti az érzékenységet, segíts, hogy minden korosztály van, egészségesebb, szájhigiénia. Tartós Szilikon : Ez a nyelv kaparó fogad el, biztonságos, tartós szilikon anyag, amely biztosítja a hosszú élettartamot.Specifikáció : Elem Típus : Nyelv Scraper Material : Silicone Efficacy : a Bevonat a Nyelv Folyamatosan Szóbeli Egészségügyi Csomag Lista : 10 x Tongue Lehúzó.

Főbb jellemzők

Item Type:
Tongue Scraper
Material:
Silicone
Efficacy:
the Coating on the Tongue and Keep Oral Health
Package List:
10 xTongue Scraper :

A vevőknek is tetszik