• Újszülött
BITWIT Fogkefe Esetben, Utazás, Háztartási Kerámia Fogkefe Kupa,High-end Design,Könnyen tisztítható,Mérete: 9.4 cm x 8.6 cm.

BITWIT Fogkefe Esetben, Utazás, Háztartási Kerámia Fogkefe Kupa,High-end Design,Könnyen tisztítható,Mérete: 9.4 cm x 8.6 cm.

HUF 5004.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

◈Megoldani a szégyen, hogy nem vagyok képes megtalálni egy fogkefét, vagy ez is egy jó módja annak, hogy elkerüljük a szennyeződések a fogkefe ★Ez corlor kézzel készített márvány egyedi minták, valamint colorations.Mivel kézzel készült változatok a márvány, színe kissé eltérhet a képeket. ★Evőeszközökkel jogosultja, hogy lehet használni, konyhai eszközök, irodaszerek, boros többet. ★Is nagy tárolására smink kefék, valamint szemceruza ceruzával. ★Is nagyon alkalmas a fogyasztói tej, kávé. ◈Megoldani a szégyen, hogy nem vagyok képes megtalálni egy fogkefét, vagy ez is egy jó módja annak, hogy elkerüljük a szennyeződések a fogkefe. ★Ez corlor kézzel készített márvány egyedi minták, valamint colorations.Mivel kézzel készült változatok a márvány, színe kissé eltérhet a képeket. ★Evőeszközökkel jogosultja, hogy lehet használni, konyhai eszközök, irodaszerek, boros többet. ★Is nagy tárolására smink kefék, valamint szemceruza ceruzával. ★Is nagyon alkalmas a fogyasztói tej, kávé.Szín típus : greenmaterial : ceramics Size : 9.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik