• Újszülött
LYSLDH 2DB Gyerek, U-Alakú Fogak Ecset Feje Csere USB Töltés Elektromos Fogkefe Gyerekeknek ( Szín : Fehér-Dinoszaurusz Doodle4 )

LYSLDH 2DB Gyerek, U-Alakú Fogak Ecset Feje Csere USB Töltés Elektromos Fogkefe Gyerekeknek ( Szín : Fehér-Dinoszaurusz Doodle4 )

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A fogkefe feje, puha, lekerekített sörték, hogy lehet, finoman, hatékonyan távolítja el a lepedéket a nehezen elérhető területekInnovatív teljes wrap típusa kefe fej, tiszta, minden fogat többirányú, könnyen tisztítható a vak terület.A design a kefe haj tisztán, mélyen, tiszta a hely, a fogak között, valamint az alábbi sort.Szilikon+PP anyag, amely használata biztonságos, tartós, környezetbarát, alkalmas a gyermekek számára, hogy egy gyerek használja.Könnyű telepíteni, illetve működtetni.Alkalmas a különböző elektromos fogkefék.A fogkefe feje, puha, lekerekített sörték, hogy lehet, finoman, hatékonyan távolítja el a lepedéket a nehezen elérhető területek.Innovatív teljes wrap típusa kefe fej, tiszta, minden fogat többirányú, könnyen tisztítható a vak terület.A design a kefe haj tisztán, mélyen, tiszta a hely, a fogak között, valamint az alábbi sort.Szilikon+PP anyag, amely használata biztonságos, tartós, környezetbarát, alkalmas a gyermekek számára, hogy egy gyerek használja.Könnyű telepíteni, illetve működtetni.Alkalmas a különböző elektromos fogkefék.A fogkefe feje, puha, lekerekített sörték, hogy lehet, finoman, hatékonyan távolítja el a lepedéket a nehezen elérhető területek.Innovatív teljes wrap típusa kefe fej, tiszta, minden fogat többirányú, könnyen tisztítható a vak terület.A design a kefe haj tisztán, mélyen, tiszta a hely, a fogak között, valamint az alábbi sort.Szilikon+PP anyag, amely használata biztonságos, tartós, környezetbarát, alkalmas a gyermekek számára, hogy egy gyerek használja.Könnyű telepíteni, illetve működtetni.Alkalmas a különböző elektromos fogkefék.Specifikáció : Elem Típus : Elektromos Fogkefe Head Material : Szilikon+PPColor : Mint látható, a picture Size : Kb.5 oz Package Listája : 2 x Elektromos Fogkefe Fejét Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, az igazi, mint a standard. A kefét kell cserélni minden három hónapban ajánlott a fogorvos.Nem csak elősegíti a vérkeringést, a száj, hanem a masszázs az íny, időt takarít meg energiát, hogy a hatás nagyon nyilvánvaló.

Főbb jellemzők

Item Type:
Electric Toothbrush Head
Material:
Silicone+PP
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 8.5x2.5cm / 3.3x1.0in
Weight:
Approx.15g/0.5oz
Package List:
2 x Electric Toothbrush Head :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real as standard.:
3. The brush head should be replaced every three months as recommended by the dentist.:
Not only can promote blood circulation in the mouth, but also massage the gum tissue, saving time and energy, the effect is very obvious. :

A vevőknek is tetszik