• Újszülött
3 Darab Készlet, Precíziós, Nem Rozsdamentes Acélból Készült Eszközök, Ideértve A Tükör, Dupla Végű Pick & Csipesz (ToolUSA: S9286)

3 Darab Készlet, Precíziós, Nem Rozsdamentes Acélból Készült Eszközök, Ideértve A Tükör, Dupla Végű Pick & Csipesz (ToolUSA: S9286)

HUF 823.50
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

* Minden A Darabot, Ez A Készlet Körülbelül 6-1/2 Hüvelyk Hosszú, A Készlet Súlya 2 * A Pick Szuper Éles Tippek, S Kettős Végű - Egy Másik Tipp Mindkét Végén. * A Csipesz Egy Enyhén Ívelt, Tompa Tipp, S Apró Fogak Be A Torkába. * Az Ellenőrző Tükör 6-1/2 Hüvelyk Hosszú, De Van Egy 7/8 Átmérő Keret. * Ez A Beállítás Könnyen Tisztítható, Valamint Alkalmas Sokféle Hobbija, Valamint Kézműves.Ez a 3 darabos készlet nagy a sokféle ravaszkodó.Minden ilyen eszköz van texturált kezeli, hogy megakadályozzák, hogy csúszik, s készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.A beállított jön a saját vinil-ügy. * Minden A Darabot, Ez A Készlet Körülbelül 6-1/2 Hüvelyk Hosszú, A Készlet Súlya 2.4 Gramm * A Pick Szuper Éles Tippek, S Kettős Végű - Egy Másik Tipp Mindkét Végén * A Csipesz Egy Enyhén Ívelt, Tompa Tipp, S Apró Fogak Be A Jaws * Az Ellenőrző Tükör 6-1/2 Hüvelyk Hosszú, De Van Egy 7/8 Átmérő Keret * Ez A Beállítás Könnyen Tisztítható, Valamint Alkalmas Sokféle Hobbija, Valamint Kézműves.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik