• Újszülött
Szivacs Pad, Arc Tisztító Kompakt, Hordozható, Hátával Szivacs Pad Home Hotel a Férfiak, Nők, Felnőtt Fürdő Zuhanyzóval(fehér)

Szivacs Pad, Arc Tisztító Kompakt, Hordozható, Hátával Szivacs Pad Home Hotel a Férfiak, Nők, Felnőtt Fürdő Zuhanyzóval(fehér)

HUF 1.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Használja a kádba, hogy távolítsa el a test olaj, por vagy szennyeződés; ez is egy vízkőmentesítő funkció segítségével tisztítsa meg a fürdőkádban, stbA test szivacs pad van egy rugalmas csuklópánt, majd egy törölközőt, ruhát, biztonsági kialakítás biztosítja, hogy a szivacs pad stabil, a kezében pedig alkalmas a test mosakszik.A természetes, illetve porózus növényi rostok, akkor óvatosan, mélyen tisztítja a bőrt, távolítsa el a stratum corneum, vagy mitesszerek, hogy a bőr teljes, a vitalitás.Elfogadja magas minőségű anyag, biztonságos, bőr‑barát, anti‑allergén, könnyen kezelhető, tartós, alkalmas a férfiak, mind a nők.Használat előtt áztassuk a test szivacs pad meleg vízben, hogy puha legyen, majd tegye száraz, minden használat után.Szolgáltatás : 1. Használat előtt áztassuk a test szivacs pad meleg vízben, hogy puha legyen, majd tegye száraz, minden használat után. A test szivacs pad van egy rugalmas csuklópánt, majd egy törölközőt, ruhát, biztonsági kialakítás biztosítja, hogy a szivacs pad stabil, a kezében pedig alkalmas a test mosakszik. Elfogadja magas minőségű anyag, biztonságos, bőr‑barát, anti‑allergén, könnyen kezelhető, tartós, alkalmas a férfiak, mind a nők. A természetes, illetve porózus növényi rostok, akkor óvatosan, mélyen tisztítja a bőrt, távolítsa el a stratum corneum, vagy mitesszerek, hogy a bőr teljes, a vitalitás. Használja a kádba, hogy távolítsa el a test olaj, por vagy szennyeződés; ez is egy vízkőmentesítő funkció segítségével tisztítsa meg a fürdőkádban, stb.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusát : Szivacs Pad Material : Loofah Uses : Távolítsuk el a sminket, mossa az arcát, lereped Csomag Lista : 1 x Ra Pad.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Loofah Pad
Material:
Loofah
Uses:
Remove makeup, wash face, exfoliate
Package List:
1 x Loofah Pad :

A vevőknek is tetszik