• Újszülött
Retied Turbános Fejét Pakolások a Nők Nagy Rugalmas Szilárd Kényelmes, Lapos Kalap Gyöngy Kap Köröm Gyöngy Halom (Arany, Egy Méret)

Retied Turbános Fejét Pakolások a Nők Nagy Rugalmas Szilárd Kényelmes, Lapos Kalap Gyöngy Kap Köröm Gyöngy Halom (Arany, Egy Méret)

HUF 867.60
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?Nagyszerű Frizura - Rugalmas elasztikus, majd bő anyagot, hogy a kalap szorosan illeszkedjenTökéletes ajándék a férfiak, mind a nők göndör haj, természetes haj, hosszú, göndör haj vagy a rövid haj.Alkalmas a kemoterápia a betegek hajhullás is. ?Elegáns - Turbános Fejét benőtték a kalap elegáns stílusú, praktikus viselet, lehet viselni, mint a kendő, egy alvó kalap többet, csak alkalmazni, hogy a különböző módon hozhat létre más stílusban, hogy jól néz ki a különböző ruhák. ?Jó Minőségű - A pólók anyaga puha, rugalmas poliészter szövet, műbőr strassz, szép kivitelezés, gyönyörű megjelenésű, világos színű, könnyű, kényelmes, könnyen fel, majd vedd le lehet kezet mosni, vagy géppel mosni, megbízható anyag biztosítja a hosszú szolgálat. ?Kényelmes - Kényelmes Illeszkedést : ezeket az előre kötve turbánt, a nők funkció, egy méret, amely illeszkedik a legtöbb ember, a megfelelő mennyiségű szakaszon, hogy lehetővé teszik, hogy szorosan illeszkedjen a fejed körül, nem könnyen lazítsa meg, vagy leesik, de könnyen illik a fejed körül, hogy hozz meleget a fejét, a haj, a tél. ?Sokoldalúság - A fejkendővel sokoldalú lehet alkalmazni, mint egy alvó kap is lehet alkalmazni a mosás, fürdés , smink, vagy a házimunka, még otthon is lehet, hogy a haj ki az interferencia, mutasd meg, bájos stílus. ?Nagyszerű Frizura - Rugalmas elasztikus, majd bő anyagot, hogy a kalap szorosan illeszkedjen.Tökéletes ajándék a férfiak, mind a nők göndör haj, természetes haj, hosszú, göndör haj vagy a rövid haj.Alkalmas a kemoterápia a betegek hajhullás is. ?Elegáns - Turbános Fejét benőtték a kalap elegáns stílusú, praktikus viselet, lehet viselni, mint a kendő, egy alvó kalap többet, csak alkalmazni, hogy a különböző módon hozhat létre más stílusban, hogy jól néz ki a különböző ruhák. ?Jó Minőségű - A pólók anyaga puha, rugalmas poliészter szövet, műbőr strassz, szép kivitelezés, gyönyörű megjelenésű, világos színű, könnyű, kényelmes, könnyen fel, majd vedd le lehet kezet mosni, vagy géppel mosni, megbízható anyag biztosítja a hosszú szolgálat. ?Kényelmes - Kényelmes Illeszkedést : ezeket az előre kötve turbánt, a nők funkció, egy méret, amely illeszkedik a legtöbb ember, a megfelelő mennyiségű szakaszon, hogy lehetővé teszik, hogy szorosan illeszkedjen a fejed körül, nem könnyen lazítsa meg, vagy leesik, de könnyen illik a fejed körül, hogy hozz meleget a fejét, a haj, a tél.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik