• Újszülött
Szatén Kalapját, Fekete Nők, Selyem Főkötő a Göndör Haj Bonnet a Zsinórra, Szatén Motorháztető Alszik Selyem Hajad Motorháztető(Lila)

Szatén Kalapját, Fekete Nők, Selyem Főkötő a Göndör Haj Bonnet a Zsinórra, Szatén Motorháztető Alszik Selyem Hajad Motorháztető(Lila)

HUF 719.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

·Különböző Felhasználási Haj Bonnet A selyem főkötő a göndör haj nagyon kényelmes a mindennapi használat soránEz egy jó segítő amikor mosd meg az arcod.Nem csak egy selyem főkötő a nők kapsz, hanem egy fejpánt.Hordhatod a selyem főkötő a göndör haj alszik mosás arcod, hogy fel, vagy fürdés, még a házimunkát. ·Prémium Anyagból, Selymes Szatén Bonnet A szatén motorháztető aludni készült charmeuse szatén.Ez szatén kalapját a nő selymes bőrén, így lehet kényelmesen aludni a haj szatén motorháztető védi a hajat a törés, amikor alszol!. ·Kényelmes Fényes, Rugalmas, A gumiszalag a selyem hajat motorháztető alszik göndör haj állítható.Ez nem túl szoros a fejét, jól illeszkedik a legtöbb fejüket.Az alig érzem a hajad motorháztető alszik ott.Szóval nem hagy nyomot a homlokán.A satin hair motorháztető alszik soha nem esik le, miközben alszol, valamint, hogy megmozgassa. ·XL Selyem Főkötő Illeszkedik Bármilyen Stílusú Ha természetes vagy nagy a fejem, vagy nagyon vastag/hosszú haj, ez a nagy kalapját a nők!Jó a hajad, akkor is, ha hosszú zsinórra, crotchet, doboz zsinórra, twist, szó szerint bármilyen stílus illik alatt az aranyos kalapját, fekete nők!Ön nem fog gyűrött vagy vonal a homlokán, mint a többi selyem hajad kap. ·Mosási Utasításokat Kézi mosás, hideg, szelíd ciklus.Száraz, lapos, vagy lógni, hogy száraz.Annak érdekében, hogy a jumbo motorháztető alakú, nem mosható.(, Mert selyem hajad wrap alszik hozhatnak létre, állandó ráncok a szövet, ahelyett, nyomkodjuk ki belőle a felesleges vizet egy törülközővel, majd a levegő száraz. ·Különböző Felhasználási Haj Bonnet A selyem főkötő a göndör haj nagyon kényelmes a mindennapi használat során.Ez egy jó segítő amikor mosd meg az arcod.Nem csak egy selyem főkötő a nők kapsz, hanem egy fejpánt.Hordhatod a selyem főkötő a göndör haj alszik mosás arcod, hogy fel, vagy fürdés, még a házimunkát. ·Prémium Anyagból, Selymes Szatén Bonnet A szatén motorháztető aludni készült charmeuse szatén.Ez szatén kalapját a nő selymes bőrén, így lehet kényelmesen aludni a haj szatén motorháztető védi a hajat a törés, amikor alszol!. ·Kényelmes Fényes, Rugalmas, A gumiszalag a selyem hajat motorháztető alszik göndör haj állítható.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik