• Újszülött
A fürdő Bomba Ajándék Szett Kézzel készített Nagy Szénsavas Fürdő Bio illóolaj Fürdő Bombák Készlet Hidratáló Buborék & Spa Fürdő (Egy Doboz)

A fürdő Bomba Ajándék Szett Kézzel készített Nagy Szénsavas Fürdő Bio illóolaj Fürdő Bombák Készlet Hidratáló Buborék & Spa Fürdő (Egy Doboz)

HUF 2079.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A Fürdő Bomba Ajándék Szett - Kézzel KészítettNagy Szénsavas Fürdő Bio Illóolaj Fürdő Bombák Készlet.Remek Hidratáló Buborék & Spa Fürdő.Hozzávalók : - Organikus Shea Vaj, kakaóvaj, Napraforgó Olaj, illóolaj, Cukor, Tengeri Só, szódabikarbóna, Citromsav, Desztillált Víz, kukoricakeményítő. Keverjük több, mint egy ilyen fürdő bombák létrehoz egy csodálatos "új" szaga tapasztalat összesen.A fürdő bombák nyújt több élvezetes élményt képest fürdősót, kád teák is kombinálható fürdő buborékok.Egy jó alternatíva egy habfürdőt. Egy forró fürdő ezek fizzies biztosítja a terápiás érték, mint a stressz-mentesség, a megkönnyebbülés, a merev ízületek, illetve fájó izmok, sinus, majd zsúfoltság enyhítésére, hangulat fokozása pedig kiváló hidratáló száraz bőrre. Hámlasztó azok a hírhedt durva kanos, mint például a könyök, a térd, illetve a nyomában a lábát.Sima bőr hámlik le a bőr a láb, törzs, karok.Természetesen a bőr kissable-friss köszönhetően a tisztító fürdés, só. Kiváló hidratáló, A-vitamin, amely javítja számos bőrelváltozások, mint például viszkető, száraz bőr, ráncok, foltok.A fürdő bombák ingyenes, mesterséges színező, valamint színezékek, nem hagy nyomot a bőrön, sem a kád.Használati utasítás : 1. Helyezze a fürdő bomba bele egy kád meleg víz után körülbelül ⅓ teljes.Úgy indul, hogy fizz, engedje el a gyönyörű illat, majd lassan oldódik. Örvény a víz oszd el egyenletesen keresztül ki a kádból, egy pihentető, szórakoztató fürdő.A fürdő bombák jacuzzi, pezsgőfürdő biztonságos.Wrap a harisnyát, ha használni akarod őket, jacuzzi. Csak a szempontból, néhány ügyfelünk használja fürdő bomba egy 72 literes kád (ami egy nagyon nagy méretű kád).Megjegyzés : - Ez a termék csak külső használatra, ne használjon olyan rendellenességek, mint például törés seb a macula, haj,gyulladás, duzzanat, shin leégés.Kérjük, használja megnyitása után azonnal.Kérjük, tartsa ezt a terméket hűvös helyen, ahol a nap nem a közvetlen napfényt.Csomag tartalmazza : a Fürdő Bomba x 6db.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik