• Újszülött
Innováció a Siker Toe-Spritz - Láb Spray, hogy A Láb Nézel ki, úgy Érzi, Nagy, Illata Remek ... Ez Sokkal Több, mint egy Láb Dezodor.

Innováció a Siker Toe-Spritz - Láb Spray, hogy A Láb Nézel ki, úgy Érzi, Nagy, Illata Remek ... Ez Sokkal Több, mint egy Láb Dezodor.

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

TOE ÉRDEKEL, ALAPVETŐ - Toe Spritz nyújt vonzó ragyog a kicsik lábát, így gyönyörűA termék egyedi láb spray szaga, sokkal több.Alkalmas a férfiak, mind a nők minden korban, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy a legjobb ellátást a saját lábán.PUHÍTJA a SAROK - Az egyedülálló formula, puhítja a száraz, repedezett sarok, ha az alkalmazott napi egy hónap.A láb, a bokám lesz, puha, szép újra.Használni, mint alternatív repedt sarok javítás, balzsamok, krémek, illetve krémek.VEGÁN & EHETŐ dolgokból Készült a koriander pedig rózsa, geránium illóolaj, biztonságos, illetve jótékony hatással van a bőr.A láb szaga spray, csak olyan egyszerű, de ehető összetevők eltávolítása kell aggódnia, durva, vagy állandó összetevők, mint talált más bőrápoló termékekben.HOGYAN KELL HASZNÁLNI - Spray talpra, majd masszírozd be a bőrbe, különösen a köröm.Utána várni a spritz megszáradni, mielőtt rajtam zokni, cipő vagy papucs.Rendszeresen használja ezt a láb spray dezodor átalakítani, láb, köröm, így gyönyörű, egészséges.FIGYELMES AJÁNDÉK, - A Toe Spritz remekül működik a büdös láb, sokkal több.Ez egy megfelelő ajándék a különleges, segít, hogy a láb vonzó, kissable.Ez is egy tökéletes ajándék a barátok, a család, mivel ez lehetővé teszi őket gondoskodni a lábukat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik