• Újszülött
Lemonfilter 120Pcs Karácsonyi Dísz Horgok Karácsonyi Fa Akasztó Horgok, Csillag Alakú Fém Dísz Lóg Kampó karácsonyfa Díszek, (Arany&Ezüst)

Lemonfilter 120Pcs Karácsonyi Dísz Horgok Karácsonyi Fa Akasztó Horgok, Csillag Alakú Fém Dísz Lóg Kampó karácsonyfa Díszek, (Arany&Ezüst)

HUF 899.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Amit kapsz : A Karácsonyi horog készlet tartalma 120 darab horgot 2 színek , ahhoz, hogy megfeleljen a különböző követelmény 2 Szín : arany, ezüst.Tökéletes Karácsonyi Dísz : Dekoratív csillag design, a fém kampó szolgálhat jó tartozékok karácsonyfa, koszorút vagy egyéb Karácsonyi termékek.Úgy néz ki, gyönyörű nélkül is díszek lógnak rajta.Tartós karácsonyfa Horgok : Készült bevonatú fém, masszív, nem könnyű, hogy a rozsda, vagy rontja, lógnak a díszek határozottan karácsonyfa, ellenőrizze, hogy a Karácsonyi díszek nem fog leesni a fáról.Könnyen tárolható : Ezek a csecsebecse horgok egy masszív kis tároló doboz, amely segít, hogy könnyen tároló őket, ha nem használja őket, ami kényelmes legközelebb használja.A széles körű Alkalmazás : A karácsonyfa a horgok alkalmasak lóg Karácsonyra, Karácsonyi harangok, Karácsonyi műanyag hópelyhek, Ajándék doboz, Dísz a Karácsony, ez is lehet használni a mindennapi életben. Horgok vannak készült masszív, fém, támogató újrafelhasználása. A dísz hook egy tároló doboz, könnyen tárolható. Ez a Horgok lehetővé teszi, hogy a Karácsonyi díszek, hogy lefagy a karácsonyfa, stb. Adjunk több Karácsonyi hangulat a házban, party, stb.Műszaki adatok : .Szín : Ezüst + Arany ; Anyag : Fém.Forma : Szép csillag design.A Csomag Tartalmazza : . 60 x Karácsonyi Dísz Horgok(arany) + 60 x a Karácsonyi Dísz Horgok(ezüst) + 1 x Tároló Doboz.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik