• Újszülött
XIOS 2022 Darab Karácsonyi Harangok, Fa Karácsonyi Íj 1 Íjak Garland Karácsonyi Íjak lakberendezés Dekoratív Számadatok (C, Méret)

XIOS 2022 Darab Karácsonyi Harangok, Fa Karácsonyi Íj 1 Íjak Garland Karácsonyi Íjak lakberendezés Dekoratív Számadatok (C, Méret)

HUF 5310.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Mivel Kézi Mérés, Kérem, Engedje meg, hogy Egy Hiba 1-3cm, Illetve Győződjön meg róla, Hogy nem Bánja, Megrendelés ElőttA Széles Körű Alkalmazás : Ezek A Holiday Dekoratív Íjak Széles Körben Lehet Alkalmazni A Karácsonyi Partik, Esküvők, Születésnapi Partik, Lakások, Irodák, Stb., Megfelelő Díszítik A Karácsonyi Koszorú, Lépcső Korlátok, Karácsonyfa, Ajándékok, Ajtók, Falak, Székek, Asztalok, Függöny, Kerítések, Pillérek, Rattans Többet. 1 X Karácsony Íjak.Mivel Kézi Mérés, Kérem, Engedje meg, hogy Egy Hiba 1-3cm, Illetve Győződjön meg róla, Hogy nem Bánja, Megrendelés Előtt.A Széles Körű Alkalmazás : Ezek A Holiday Dekoratív Íjak Széles Körben Lehet Alkalmazni A Karácsonyi Partik, Esküvők, Születésnapi Partik, Lakások, Irodák, Stb., Megfelelő Díszítik A Karácsonyi Koszorú, Lépcső Korlátok, Karácsonyfa, Ajándékok, Ajtók, Falak, Székek, Asztalok, Függöny, Kerítések, Pillérek, Rattans Többet. 1 X Karácsony Íjak.Karácsonyi Ajándékok 2022 Darab Karácsonyi Harangok, Fa Karácsonyi Íj 1 Íjak Garland Karácsonyi Íjak lakberendezés Dekoratív Figures Please értem, hogy mivel a különböző pozíciókat, a képek, a színek, lehet, hogy kromatikus aberráció.DIY vízi jármű : a DIY, a barátok vagy családtagok segítségével ezek a garland íj díszek, lehet, hogy azok a díszek, mint ruházati kiegészítők, haj, kiegészítők, szalagok, koszorúk, fülbevaló, haj fésű, hairband, haj körök, valamint egyéb rendkívüli kézműves, javítja a hands-on ability Size : 5cmx5cm Material : ruhával,metal1 x Karácsony Bows1. Bőséges mennyiség : összesen 1 darab Karácsonyi íjak harangok, a csomagot a megfelelő mennyiség lehetővé teszi, hogy ossza meg barátaival, osztálytársak, kollégák, testvérek, anyák, családtagok, stb., ahhoz, hogy megfeleljen a fesztivál, valamint a napi díszítő demands2. design : ezek a mini bowknot díszek funkció klasszikus szín, felszerelt 3 juhar levelek, a 2. arany csengettyű, meg 2 golyó, amely intézkedés kb. 2 x 2 cm, kis méret, teszi meg aranyos , a bell pisil, amikor megrendült, felhívni mások attention Due kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-3cm, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik