• Újszülött
Eldnacele Karácsonyi Hógömb Lámpás Forog a Víz Csillogó Időzítő & Zene, 11 Égő Kavargó Hógömb Lámpás USB-elemes Karácsonyi Dekorációt, Ajándékot(Mikulás)

Eldnacele Karácsonyi Hógömb Lámpás Forog a Víz Csillogó Időzítő & Zene, 11 Égő Kavargó Hógömb Lámpás USB-elemes Karácsonyi Dekorációt, Ajándékot(Mikulás)

HUF 2159.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?CSOMAG LISTA : akkor kap 1 db Karácsonyi hógömb, belül a megvilágított víz csillogó ül télapó, beépített motor folyamatosan kavarog a víz csillog, hogy töltse fel a belső térben, ha van áramA dimenzió a zene hógömb az L4. 1 x USB DC kábel 1 x Felhasználói kézikönyv. ?HÁROM MÓD KAPCSOLÓ : ZENE-OFF-TIMER hármas csúsztassa a kapcsolót az alján a kivilágított hógömb lámpás, a Zene, a fény, a csillogás kavargó zenelejátszás; IDŐZÍTŐ, a fény, a csillogás kavarog (zenét nem játszik), 6 óra, 18 óra, ciklus 24 óránként automatikusan. ?ZENÉT JÁTSZIK : Egyszer fordítsa a kapcsolót, hogy a ZENE helyzetben, a hógömb ciklus játszik nyolc különböző dallamok : Jingle Bells, kívánunk Boldog Karácsonyt, Csendes Éj, Deck the Halls, Öröm a Világon, Az Első Noel, Halld!A Herald Angel Énekel, Ó, karácsonyfa!. ?KÉT MÓD tápfeszültség : Mellékelt USB-DC kábel teszi a zenei hógömböket munka elemek nélkül.Vagy lehet működtetni 3 db AA elem (nem tartozék), így az bárhol, hogy azt szeretné, hogy adjunk egy szikra, a fény!Hosszú élettartamú akkumulátor dolgozik egy egész üdülési szezon, időzítő mód.Kérjük, vegye figyelembe, USB-s Akkumulátorok nem működhet egyszerre. ?KARÁCSONYI DECO : kell továbbá, hogy a nyaralás gyűjtemény ebben az évben!Különleges, egyedi design fog hatni, hogy bárki, aki látta az első látásra.Nagyszerű Karácsonyi ajándékot megfeleljen minden korosztály számára, most a családok, barátok, csak egyszer kell megvenni egy egész évig élvezet. ?CSOMAG LISTA : akkor kap 1 db Karácsonyi hógömb, belül a megvilágított víz csillogó ül télapó, beépített motor folyamatosan kavarog a víz csillog, hogy töltse fel a belső térben, ha van áram.A dimenzió a zene hógömb az L4. 1 x USB DC kábel 1 x Felhasználói kézikönyv. ?HÁROM MÓD KAPCSOLÓ : ZENE-OFF-TIMER hármas csúsztassa a kapcsolót az alján a kivilágított hógömb lámpás, a Zene, a fény, a csillogás kavargó zenelejátszás; IDŐZÍTŐ, a fény, a csillogás kavarog (zenét nem játszik), 6 óra, 18 óra, ciklus 24 óránként automatikusan. ?ZENÉT JÁTSZIK : Egyszer fordítsa a kapcsolót, hogy a ZENE helyzetben, a hógömb ciklus játszik nyolc különböző dallamok : Jingle Bells, kívánunk Boldog Karácsonyt, Csendes Éj, Deck the Halls, Öröm a Világon, Az Első Noel, Halld!A Herald Angel Énekel, Ó, karácsonyfa!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik