• Újszülött
AOSUI 12v LED Szalag Neon Fények Szalag Cuttable LED Szalag 16.4 ft/5m Neon Kötél Lámpa Vízálló, Rugalmas Hálószoba Beltéri, Kültéri,

AOSUI 12v LED Szalag Neon Fények Szalag Cuttable LED Szalag 16.4 ft/5m Neon Kötél Lámpa Vízálló, Rugalmas Hálószoba Beltéri, Kültéri,

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【Megjegyzés, hogy az adaptert, majd rögzítések nem tartalmazza a csomag】 Kérjük, vásárolja meg külön tápegység, egy kimenet 12 V 3 A vagy több, ahhoz, hogy ezt a neon LED szalag lámpa működik megfelelőenAdapterek alacsonyabb, mint a 3 A okozhat a fény pislákol.Továbbá, ellentétben a hagyományos LED csík, ezt a neon szalag nem öntapadó szalag a hátsó.
?【 Sokoldalú, Rugalmas 】 hosszúságú 16,4 méter/5 méter, ezt a neon szalag rugalmas, lehet fröccsöntött, hogy illeszkedjen a tér.Könnyen lehet vágni minden 0.98 colos (2,5 cm) fekete pontot, a többi lehet újra, hogy illeszkedjen egy adott területen.DIY különleges dekoráció, vagy a design, egyedi üzleti jelek 600 LED-fényforrások, hogy a világító felület makulátlanul fényes, inspirálja a képzelet, hogy hozzon létre a különböző alakzatok, minták, hogy hozza csodálatos fényhatások igaz.
? 【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】 Készült kiváló minőségű szilikon anyag, a neon szalag hőálló, vízálló, tartós beltéri, illetve kültéri használatra, anélkül, hogy a potenciális biztonsági veszélyek.
? 【Könnyen telepíthető】 A LED neon szalag könnyen telepíthető a 3 M ragasztó, biztonsági klip, amely a gondtalan élmény. [Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 3 M ragasztó biztosítása a klipek nem tartalmazza a csomag] .
? 【DÍSZÍTIK A TERET】 Ez a neon szalag tökéletes hozzá egy pop szín bármilyen beltéri vagy kültéri hely, így ideális hálószobával, terasszal, kerttel, szekrény világítás, szekrény világítás, TV háttérvilágítás, folyosó, nappali, lépcső, rács, windows, könyvespolc, vitrin, kamrában, workbenches, sör jelek, éttermek.
?【Megjegyzés, hogy az adaptert, majd rögzítések nem tartalmazza a csomag】 Kérjük, vásárolja meg külön tápegység, egy kimenet 12 V 3 A vagy több, ahhoz, hogy ezt a neon LED szalag lámpa működik megfelelően.Adapterek alacsonyabb, mint a 3 A okozhat a fény pislákol.Továbbá, ellentétben a hagyományos LED csík, ezt a neon szalag nem öntapadó szalag a hátsó.
?【 Sokoldalú, Rugalmas 】 hosszúságú 16,4 méter/5 méter, ezt a neon szalag rugalmas, lehet fröccsöntött, hogy illeszkedjen a tér.Könnyen lehet vágni minden 0.98 colos (2,5 cm) fekete pontot, a többi lehet újra, hogy illeszkedjen egy adott területen.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik