• Újszülött
Karácsonyi Zsák, Újrafelhasználható Lóg Visszaszámlálás Táska, Ideális Kozmetikai Csomagolás, Játékok, valamint Csokoládé, Megbízható, Tartós(vörösbor)

Karácsonyi Zsák, Újrafelhasználható Lóg Visszaszámlálás Táska, Ideális Kozmetikai Csomagolás, Játékok, valamint Csokoládé, Megbízható, Tartós(vörösbor)

HUF 1.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ez alkalmas a falon, a karácsonyfa, az ajtóra vagy a kandallópárkányon, a táska nagyon vonzó, jó dekoratív hatástKiválasztott természetes anyagokból, amely biztonságos, nem mérgező, megbízható, tartós, nincs szaga, kompakt, gyönyörű, illetve sokoldalú, hogy használja.Jön 24pcs száma dekorációs matricák, finom, kompakt, ami újra fel lehet használni minden évben számolni le a nap Karácsony.Választhat, hogy tedd Karácsonyi ajándékok, játékok vagy snack semmilyen táskát, majd nyissa meg minden nap, hogy te jó rejtély, majd hozzon létre egy Karácsonyi érzés.Az egyedi design, zsinór, nagyon alkalmas csomagolás candy, kozmetikumok, játékok, csoki, ékszer, kuponok, vagy más apró ajándékokat.Szolgáltatás : 1. Jön 24pcs száma dekorációs matricák, finom, kompakt, ami újra fel lehet használni minden évben számolni le a nap Karácsony. Az egyedi design, zsinór, nagyon alkalmas csomagolás candy, kozmetikumok, játékok, csoki, ékszer, kuponok, vagy más apró ajándékokat. Választhat, hogy tedd Karácsonyi ajándékok, játékok vagy snack semmilyen táskát, majd nyissa meg minden nap, hogy te jó rejtély, majd hozzon létre egy Karácsonyi érzés. Kiválasztott természetes anyagokból, amely biztonságos, nem mérgező, megbízható, tartós, nincs szaga, kompakt, gyönyörű, illetve sokoldalú, hogy használja. Ez alkalmas a falon, a karácsonyfa, az ajtóra vagy a kandallópárkányon, a táska nagyon vonzó, jó dekoratív hatást.Specifikáció : Elem Típus : Karácsonyi Naptári Bags Material : Éreztem, Ágynemű, Bambusz, Hemp Weight : Kb.2 oz Bag Méret : Kb.7in Uses : Karácsonyi édesség táskák, ajándék táska Csomag Lista : 24 x Éreztem Sticker1 x Kender Rope24 x Clip24 x Bag Note : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. A számok a úgy érezte, matricák kivájt.

Főbb jellemzők

Item Type:
Christmas Calendar Bags
Material:
Felt, Linen, Bamboo, Hemp
Weight:
Approx. 260g / 9.2oz
Bag Size:
Approx. 14x9.5cm / 5.5x3.7in
Uses:
Christmas candy bags, gift bags
Package List:
24 x Felt Sticker:
1 x Hemp Rope:
24 x Clip:
24 x Bag:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. The numbers on the felt stickers are hollowed out.:

A vevőknek is tetszik