• Újszülött
YEAVS 6 Pack Tároló Dobozt Rakható, Megvastagodott, Átlátszó Műanyag Cipő Konténerek, Cipő Szervező Ládákat szemhéjakkal (Rózsaszín)

YEAVS 6 Pack Tároló Dobozt Rakható, Megvastagodott, Átlátszó Műanyag Cipő Konténerek, Cipő Szervező Ládákat szemhéjakkal (Rózsaszín)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ideális Cipő Szervező : Ez a cipős dobozt nyújt egy jó tároló a különböző típusú cipő, amely mindig új mutassonNői cipő, férfi cipő, cipő, magas sarkú cipő, papucs, alkalmas arra, hogy a legtöbb cipő NEM NAGYOBB, MINT mi, Férfiak Mérete 10. Egyszerű biztosítóberendezés design csatlakoztatható minden doboz együtt, hogy stabilizálja az egymásra cipő állványok.Felhasználóbarát Kialakítás : Minden cipő tartály van egy fogantyú, amely megkönnyíti, hogy emelje fel.Az átlátszó fedél felett segít, hogy bemutassa a varázsát a cipő.A szellőztető lyukak körül, ez lehetővé teszi a cipőt, hogy megakadályozza a szagok a felhalmozódó, miközben megakadályozza, hogy por vagy szennyeződés.Ezek a cipős dobozok rakható, könnyen hordozható, tárolni.Anyag : Készült biztonságos, környezetbarát, nem mérgező PP műanyag, a felület sima, kényelmes, kopásálló, valamint anti-aging.Ahhoz képest, hagyományos műanyag összecsukható cipős dobozok, a vastagabb tervezés növeli a teherbíró, valamint a megbízhatóság.A csomag Tartalmazza & Méret : 6 cipő, tároló dobozok, minden intézkedés 14.8 a"W után össze, majd mérjük 0.Garancia : Minden terméket gondosan ellenőrizni, mielőtt elhagyja a gyárat, mert a bizonytalanság a szállítás, ha a cipő szervező bin kapott, hibás, vagy nem elégedett a termékkel, készek vagyunk, hogy a visszatérítés vagy exchange szolgáltatás.Forduljon hozzánk bizalommal, s mi lesz boldog, hogy a cím bármelyik vonatkozik. ● Név : Cipő tároló doboz. ● Anyag : PP műanyag. ● Funkció : Bolt cipő, cipők, magas sarkú cipő, stb. ● A termék méretei : 14.

Főbb jellemzők

● Name:
Shoe storage box ● Material

A vevőknek is tetszik