• Újszülött
Fal Vállfák Fém Fali Kampó Ruha Fogas Szervező Rack 5 Kabát Dzseki Fogas Állvány Gomb Hanger Dekoratív Fogas Fogas (Szín : Fekete)

Fal Vállfák Fém Fali Kampó Ruha Fogas Szervező Rack 5 Kabát Dzseki Fogas Állvány Gomb Hanger Dekoratív Fogas Fogas (Szín : Fekete)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Falra szerelhető fogas kihasználja a fel nem használt fal , szerelhető, minden helyen, a ház, előszoba, konyha, fürdőszoba, bár meg kell szervezni a beltéri, mind kültéri szobák szépenMaradok tárolja a kalapot, kabátot, táskákat, sőt még többet is.Öt horgok, amelyek optimális tárolás.Jellemzők masszív acél konstrukció.Szerelési hardver tartalmazza az easy setup.Falra szerelhető fogas kihasználja a fel nem használt fal , szerelhető, minden helyen, a ház, előszoba, konyha, fürdőszoba, bár meg kell szervezni a beltéri, mind kültéri szobák szépen.Maradok tárolja a kalapot, kabátot, táskákat, sőt még többet is.Öt horgok, amelyek optimális tárolás.Jellemzők masszív acél konstrukció.Szerelési hardver tartalmazza az easy setup.Elegáns, praktikus kialakítás, gyönyörű, kézzel készült, falra szerelhető tornácon horog rack maximalizálja a szoba tér tisztán tartani a dolgokat.Termék Neve : Falra szerelhető kabát rack Product anyaga : kovácsolt iron Product Folyamat : a Magas Hőmérséklet Paint Applicable jelenet : nappali, hálószoba, bejárat, konyha, fürdőszoba, előszoba, előtér, stb. Kérjük, ellenőrizze a méret vásárlás előtt. Ez a termék nem tartalmaz a termékek más, mint a falra szerelt vállfák. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, értsd meg. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézi mérés, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, ott lesz egy csomó termékeket, a referencia, a logisztika, általában akkor a hajó belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik