• Újszülött
BBGS Mobil Tároló Kocsi, Mobil Utility Szekerek 4 Görgők, 3 Réteg Csúszó Háló Tároló Torony Rack Fürdőszoba, Hálószoba, Iroda (Szín : Fekete)

BBGS Mobil Tároló Kocsi, Mobil Utility Szekerek 4 Görgők, 3 Réteg Csúszó Háló Tároló Torony Rack Fürdőszoba, Hálószoba, Iroda (Szín : Fekete)

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

● Erős Sokoldalúság : Ez a kocsi nagyon erős, sokoldalú, tedd be a konyhába, hogy a hely, ahol zöldséget, gyümölcsöt, a nappaliban kell tárolni a könyvek vagy magazinok, a hálószobában, hogy ruha, kiegészítők, az irodában, hogy a hely fájlok, dokumentumok, stb ● Univerzális csiga : Ez a tétel 4 néma PA kerekek, ez az anyag nem mérgező, íztelen, szagtalan, valamint korrózióálló, tudja vinni, nagyon egyszerű a 4 360 ° - os forgó kerekek, s azt is rögzíti, egy helyen, mert van 2 kerekek fékek. ● A stabilitást, a Tartósság : A kocsi épített acél bevonat, amely képes ellenállni a víz, rozsdás, korrózió, ennek köszönhetően a nem deformálódó, valamint anti-semmiből anyag, ez a kocsi még a szilárd, mind a tartós, illetve a felhasználási idő a termék hosszabb lesz. ● Könnyen telepíthető : A többrétegű tároló állvány nem igényel semmilyen eszközt, snap-on design, könnyű telepíteni, kevesebb, mint 3 perc alatt összeszerelhető. ● Könnyű telepíteni, illetve fenntartani : nagyon könnyű összerakni ezt a kocsit, még akkor is, ha nem kell az eszközök természetesen a karbantartása is egyszerű, minden polc illik a design a rács szellőztetni, valamint megakadályozza a víz felhalmozódása.Termék Leírás : Ez a háló segédprogram kosár 3 nagy mély kosarakat, amely elég hely a napi essentials, festés kellékek, iroda termék több. 4 kerekek lehetővé teszi, könnyen mozgatható bárhol 2 fékezhető kerekek biztosítják kitartás, amely lehetővé teszi, hogy helyezze a kosárba, még a lejtőn.Alkalmazható minden szoba beleértve iroda, konyha, hálószoba, mosókonyha, fürdőszoba, tantermi, valamint nappali, stb.Multi-function Rolling Cart1. Öltönyt kis mosókonyha, Terhelés tisztítószeres ruhacsipesz között a mosógép meg a számláló. Használja úgy, mint egy összehajtogatott ruhákat, törülközőt vagy zuhanyzó rack a zuhanyzóban. Hogy ezt a drót guruló kocsit a konyhába, hogy tárolási zöldségfélék, settenkedik,fűszer üvegek, valamint más kisebb konyhai helyen. Betöltése cserepes növények, valamint pozsgás növények a szabadban.A csomag tartalmazza : 1 X Háló Rolling cart4 X Lapozzunk Wheels4 X Lóg oldalon hooks Installation accessories Tips : Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk e-mailben, ígérem, hogy válaszolni 24 órán belül, illetve az ön számára a legjobb szolgáltatás.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik