• Újszülött
kamuavni 3Pcs Falra Tároló Táska, Az Ajtó Felett Szekrényben Szervező Pamut Vászon Anyag Lóg Zsebében Szervező, 3 Nagy Zsebek Hálószoba/Fürdőszoba/Konyha(Sárga+Zöld+Szürke)

kamuavni 3Pcs Falra Tároló Táska, Az Ajtó Felett Szekrényben Szervező Pamut Vászon Anyag Lóg Zsebében Szervező, 3 Nagy Zsebek Hálószoba/Fürdőszoba/Konyha(Sárga+Zöld+Szürke)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Anyag】pamut vászon anyagból, masszív tartsa formáját is, amikor a falonBelső PE bevonattal, víz, nedvesség bizonyíték. 【Gyakorlati Gyűjtemény Tartozékok】Felszerelt, fa bárpult, pamut kötelet, jó teherbíró, valamint kényelmes, hogy lóg a falon az ajtó, vagy más tárgyat.Három zsebbel hozzon létre további tárhelyet gyűjteni a különböző háztartási egyebeket.Segít, hogy a szoba tiszta, rendezett. 【Aranyos Megjelenés】Egész intézkedések : 26.9"(67cm x 20cm), minden zsebében intézkedések : a 7,5" x 5.5"(19cm x 14 cm).A Tároló Zsebek funkciók imádni való megjelenés, adjunk hozzá egy szép esztétikai érintse meg a szobában.Ez nem csak a háztartási szervező, hanem egy szép dekoráció otthon. 【Széles körben Használt】Ez a többcélú fal, ajtó szervező akasztható hálószoba, fürdőszoba, konyha, iroda,kemping, azt is ruha lóg a szekrényben, vagy ruhát vasúti. 3 zsebbel tárolására különböző könnyű dolgokat, mint például mobiltelefon, távirányítók, szemüveg, ékszerek, fickó, bot, zokni, töltők, e-mail, számlák,helyhez kötött, kulcsok, valamint egyéb kisebb tételek, melyek mindig is elveszett. 【Csomag】3 Csomag Aranyos Fali Szekrényben Lóg Szervező.Ők segít rendezni, szervezzék meg a kis tárgyak, hozzon létre egy tiszta, tiszta szoba, színt, hogy a mindennapi életben.Kamuavni egy nagyszerű helyet takarít meg.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik