• Újszülött
Jinby Slim Mosodai Kocsi 4 Tier Mobil Polcok Egység Csúsztassa Ki, Tároló Polcok, Konyha, Fürdőszoba Szennyes, Szűk Helyeken(Szürke)

Jinby Slim Mosodai Kocsi 4 Tier Mobil Polcok Egység Csúsztassa Ki, Tároló Polcok, Konyha, Fürdőszoba Szennyes, Szűk Helyeken(Szürke)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Space Saver】 : mivel a 4-tároló kosár, amely 1436" (H) a kényelmes tárolás.69" (W) x a 39,37" (H).Használható a szűk helyen, mint a kettő között a mosógépet az otthoni tárolás .Alkalmas konyha, fürdőszoba, mosókonyha, irodák. 【Rugalmas Alkalmazkodási 】 : A rolling tároló kocsi lehet beállítani, hogy 2, 3 vagy 4 szintek, hogy megfeleljen a különböző magasságokba a szobában.Ez is használható, anélkül, hogy a kerekek, pedig nyújt rengeteg tárolóhely. 【Mozgatható Építési 】 : 4 nagy teherbírású,könnyű-glide 360°gördülő kerekek (2 zárható), hogy a kocsi könnyű, kényelmes, hogy húzza ki.Mi több, ez megakadályozhatja, hogy a bázis mozgás véletlenül a lock - constrature. 【Magas Minőségű】 : A rolling utility tároló kosár készült biztonságos PP anyag.ami könnyű, anti-korróziós, vízálló ,a háló design ad ez egy szép megjelenés, miközben könnyű tiszta vízzel.Ez lehetővé teszi, hogy egy nedves helyeken, mint a mosókonyhában évek óta. 【Könnyen Összeszerelhető】 : az utasítás,nagyon könnyű telepíteni, szerszámok nélkül.Akkor csak meg kell, hogy csatlakoztassa a részeket, lépésről lépésre. 【Space Saver】 : mivel a 4-tároló kosár, amely 14.36" (H) a kényelmes tárolás.69" (W) x a 39,37" (H).Használható a szűk helyen, mint a kettő között a mosógépet az otthoni tárolás .Alkalmas konyha, fürdőszoba, mosókonyha, irodák. 【Rugalmas Alkalmazkodási 】 : A rolling tároló kocsi lehet beállítani, hogy 2, 3 vagy 4 szintek, hogy megfeleljen a különböző magasságokba a szobában.Ez is használható, anélkül, hogy a kerekek, pedig nyújt rengeteg tárolóhely. 【Mozgatható Építési 】 : 4 nagy teherbírású,könnyű-glide 360°gördülő kerekek (2 zárható), hogy a kocsi könnyű, kényelmes, hogy húzza ki.Mi több, ez megakadályozhatja, hogy a bázis mozgás véletlenül a lock - constrature. 【Magas Minőségű】 : A rolling utility tároló kosár készült biztonságos PP anyag.ami könnyű, anti-korróziós, vízálló ,a háló design ad ez egy szép megjelenés, miközben könnyű tiszta vízzel.Ez lehetővé teszi, hogy egy nedves helyeken, mint a mosókonyhában évek óta. 【Könnyen Összeszerelhető】 : az utasítás,nagyon könnyű telepíteni, szerszámok nélkül.Akkor csak meg kell, hogy csatlakoztassa a részeket, lépésről lépésre.

Főbb jellemzők

Color:
White
Material:
PP
Size:
Length:
20.66 inches
Width:
6.69 inches
Height:
39.37 inches

A vevőknek is tetszik