• Újszülött
GETRICHI 3 DB Műanyag Összecsukható Cipős Dobozt Rakható Tiszta cipőrendszerező Cipő Tároló Doboz, Hálószoba, Fürdőszoba Bejárat(Piros)

GETRICHI 3 DB Műanyag Összecsukható Cipős Dobozt Rakható Tiszta cipőrendszerező Cipő Tároló Doboz, Hálószoba, Fürdőszoba Bejárat(Piros)

HUF 5886.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【Egyetlen Doboz Méret】9"W x 13"D x 47"H Illeszkedik a Legtöbb NEKÜNK Méretek : 5-10. Kérjük, erősítse meg a doboz mérete első.Ez az összerakható műanyag dobozba lenne a megoldás a cipő szervezet kérdések. ?【ERŐS ANYAG】A cipős dobozt készült masszív PP műanyag, erős ahhoz, hogy rakható megakadályozza, alakváltozás vagy összecsukható. ?【Könnyen használható】könnyen megtalálja a cipőt akarsz az átlátszó ajtó.Ráadásul, ez a tökéletes módja annak, hogy megmutassák a cipők. ?【Könnyen Összeszerelhető】Minden doboz nagyon könnyen összeszerelhető, kibontja őket, ha nincs rá szükség. ?【Multifunkcionális】Használja cipő konténerek bárhol szerint az ötlet a hálószoba, fürdőszoba, konyha, gyerekszoba, játszószoba, valamint több; azt is tároljuk, sálakat , könyvek, játékok, játékok.Műszaki adatok : Szín : Piros, Zöld, White Material : PP (Polipropilén) Méret Minden Doboz : 13.7"H (35 x 24 x 12 cm)a Csomag Tartalma : 3 x Cipő Box Notes : Kérjük, az intézkedés a cipője hossza, akkor ellenőrizze, hogy a megfelelő cipő a doboz mérete a vásárlás előtt.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik