• Újszülött
Malphiace Vissza képernyővédő fólia iPhone 14 Pro Max [2-Pack], iPhone 14 Pro Max Hátsó Edzett Üveg Protector [Új Verzió] Védő Fólia (6.7 hüvelyk)

Malphiace Vissza képernyővédő fólia iPhone 14 Pro Max [2-Pack], iPhone 14 Pro Max Hátsó Edzett Üveg Protector [Új Verzió] Védő Fólia (6.7 hüvelyk)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Vissza Védelem] - A csomagban 2 darab i Phone 14 Pro Max-vissza képernyővédő fólia, amely több védelem az i Phone 14 Pro Max [IPhone 14 Pro Max (6.7") Csak A hátsó üveg protector 2.5 D ívelt éle csak jól működik i Phone 14 Pro Max (6. (FIGYELEM : Mivel a matt vissza pohár i Phone 14 Pro Max, a hátsó üveg protector speciálisan van ragasztó szélén csak.Ennek eredményeként, a hátoldalon nem néz ködös vagy ködös, mint használ, teljes ragasztott vissza védelmezők.Ugyanakkor a funkciók lesz maradt. [Ultra-vékony & Erősen Clear] - Csak 0,3 mm vastagságú, felhasználóbarát kialakítás.Nem terhet jelent a mindennapi használat során a mobiltelefon.99% átláthatóság megőrzi eredeti szépségét a telefon.Is, akkor nem zavarja a vezeték nélküli töltés. [Kisebb Design] - Kérlek, értsd meg, hogy a hátsó üveg nem edge-to-edge design tehát, hogy a védő nem húzza le könnyen az esetben nem szorítsd vissza a védelmezője, hogy a szélén szakadni. [Anti-Karcolások, valamint Anti-Ujjlenyomat] - Ez az edzett üveg védő kiváló minőségű hidrofób, valamint oleophobic bevonatok teszi a telefon ellen ujjlenyomatok, víz, olaj, foltok. 9 H keménység nyújt nagyobb védelmet, valamint segít megvédeni a vissza az i Phone 14 Pro Max a véletlen karcolások, becsapódás.Vissza Screen Protector×2 / Nedves Törlőkendőt×2 / Mikroszálas Kendővel×2.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik