• Újszülött
OCOLOR Képernyő Csere Szuper Nord N200 5G DE2118 DE2117 6.49 LCD Kijelző érintőképernyő Digitalizáló Összeszerelési Eszközök(Fekete)

OCOLOR Képernyő Csere Szuper Nord N200 5G DE2118 DE2117 6.49 LCD Kijelző érintőképernyő Digitalizáló Összeszerelési Eszközök(Fekete)

HUF 1278.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Kompatibilis】LCD Kijelző csak Szuper Nord N200 5 G DE2118 DE2117 képernyő cseréjeKérjük, ellenőrizze a telefon verzió megvásárlása előtt. 【Kárt problémák】Cserélje ki a sérült képernyőt, érintse meg a képernyő nem működik megfelelően.Nem fizetjük vissza, ha sérült a telepítési folyamat során.Ha kap egy sérült Nord N200 képernyőn, kérjük, adja meg a képeket.Mi elküldjük önnek egy újat. 【Eszközök】Az eszköz egy ingyenes ajándék nem tudja garantálni, illik minden cell phone modellek.Mert ha az eszközök nem megfelelőek, vagy az eszközök sérült, nem adjuk visszatérítés.Köszönöm a megértését. 【Minőségi】Minden Nord N200 képernyő csere vizsgált diszkréten a szállítás előtt, így teljes mértékben megerősítette, de jól működik. 【Megjegyzés】A N200 LCD kijelző érintőképernyő digitalizáló egység érzékeny, törékeny, kérjük, ne használjon nagy erőt, amikor telepítése, ha a képernyő el van törve.Ha nem jó a telepítés javasoljuk, hogy kérje a szakemberek, hogy telepítse.A következő termékek a csomagot : . 1* mobil telefon közgyűlés képernyőn. 1*Telepítési eszköz. A termék modell csak kompatibilis : a Szuper Nord N200 5 G DE2118 DE2117.Ez azért van, mert a digitalizáló kábel lehet, hogy megszakad az internet kapcsolat, ha nincs csatlakoztatva határozottan.Ne aggódj, kapcsolja ki a telefont, tisztítsa meg a használni az FPC csatlakozót, majd csatlakoztassa újra a mainboard, csatlakoztassa az összes kábelt, majd indítsa újra a telefont.Lehet, hogy az LCD-képernyő flex kábel pop le a csatlakozót vagy a kábel okozta fehér vonalak vagy egy üres képernyő, bekapcsoláskor a telefon vissza.Ha ez történik, kérjük, csatlakoztassa újra az LCD-képernyőn, majd akkumulátor flex-kábelt, majd indítsa újra a telefont.Vagy nyomja meg a hangerő le gombot a monitor gombot 50-60 másodperc resart. Ezt okozhatja a nem megfelelő üzemeltetés a telepítési folyamat során.Javasoljuk, hogy telepítse a termék irányítása alatt a hivatásos telepítők. Lehet, hogy a rugalmas kábel a képernyő nem megfelelően van csatlakoztatva, újra minden flexibilis kábelt, majd indítsa újra a telefont. Lehet, hogy ez az IC, az LCD-képernyő összetört a szállítás során, vagy a telepítés.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik