• Újszülött
Abaodam Íjászat Réz Hüvelykujj-Gyűrűsujj Őr Felszerelés Ujj, Hüvelykujj Protector Ujját Íj Lövés Protector Tartozékok Száma 20 (Arany)

Abaodam Íjászat Réz Hüvelykujj-Gyűrűsujj Őr Felszerelés Ujj, Hüvelykujj Protector Ujját Íj Lövés Protector Tartozékok Száma 20 (Arany)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Öltöny a Keleti hagyományos íjászat; például a mongol stílusErgonomikus design, fényezés, kényelmes kézi érzem magam.Ez lehet viselni, egységes, vagy használja a bőr távtartó/ sheet, hogy rögzítse a hüvelykujját.kiváló minőségű sárgaréz, precíziós gyártás, szép, nagylelkű, tartós.Jó megvédje a archer' hüvelykujj a, míg a játékos lövés ( ezek a gyűrű már kézzel készített, hogy a legjobb minőségű ).Termék Description Are keres egy profi, megfizethető íjászat ujját őr?Ön keres egy erős, eszköz, amely képes több feladat egyszerre?Ha igen, akkor ne keressen tovább!A szakmai íjászat ujját őr meg kell felelnie kell.az egyik legjobb választás az ön számára.Jellemzők - Szín : Arany. - Anyag : Sárgaréz. - Méret : 8 x 2 x 1 cm. - Ez lehet viselni, egységes, vagy használja a bőr távtartó/ sheet, hogy rögzítse a hüvelykujját. - Jó megvédje a archer' hüvelykujj a, míg a játékos lövés ( ezek a gyűrű már kézzel készített, hogy a legjobb minőségű ). - kiváló minőségű sárgaréz, precíziós gyártás, szép, nagylelkű, tartós. - Ergonomikus design, fényezés, kényelmes kézi érzem magam. - Öltöny a Keleti hagyományos íjászat; például a mongol stílus.Csomag, Beleértve 1 x íjászat ujját őr.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik