• Újszülött
Tengeri Halászat Dupla Csörgő, 40Pcs Hordozható ABS, Dupla Csörgő-Tengeri Halászati Attractor Bell Gyöngyök Kiegészítő Csábító Hal(piros)

Tengeri Halászat Dupla Csörgő, 40Pcs Hordozható ABS, Dupla Csörgő-Tengeri Halászati Attractor Bell Gyöngyök Kiegészítő Csábító Hal(piros)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❥❥❥ Magas Teljesítmény - A kettős csörgő hozzáteszi, előfordulhat, hogy a zaj, a készülék horog hosszaZaj, rezgés használják, hogy szimulálja a vészjelzés a sok préda. ❥❥❥ Magas Teljesítmény - A kettős csörgő hozzáteszi, előfordulhat, hogy a zaj, a készülék horog hossza.Zaj, rezgés használják, hogy szimulálja a vészjelzés a sok préda. ❥❥❥ Professzionális Design - A kettős csörgő zaj, rezgés határozza meg, hogy észlelhető minden mellékes áthalad a hal , lehet, hogy a zaj, hogy jobban vonzza a halakat. ❥❥❥ Könnyen Vonzza - a szín A gyöngyök viselkedik, mint egy vizuális inger, ami nehéz ragadozó halak ellenállni.Azoknak, akik szeretik a halak, csali szett nem lehet kihagyni. ❥❥❥ Prémium Minőség - A halászati dupla csörgő készült kiváló minőségű abs anyagból, masszív, tartós, hosszú élettartam.Ez tartós használata pedig lehet fenntartani a hosszú élettartamot. ❥❥❥ Meed A Szükség - 3 különböző szín közül választhat, ismerd meg a különböző igényeket.Sőt, 40pcs halászati dupla csörgő, hogy megfeleljen a szükséges, alkalmas minden horgászat szerelmeseinek. ❥❥❥ Magas Teljesítmény - A kettős csörgő hozzáteszi, előfordulhat, hogy a zaj, a készülék horog hossza.Zaj, rezgés használják, hogy szimulálja a vészjelzés a sok préda. ❥❥❥ Magas Teljesítmény - A kettős csörgő hozzáteszi, előfordulhat, hogy a zaj, a készülék horog hossza.Zaj, rezgés használják, hogy szimulálja a vészjelzés a sok préda. ❥❥❥ Professzionális Design - A kettős csörgő zaj, rezgés határozza meg, hogy észlelhető minden mellékes áthalad a hal , lehet, hogy a zaj, hogy jobban vonzza a halakat. ❥❥❥ Könnyen Vonzza - a szín A gyöngyök viselkedik, mint egy vizuális inger, ami nehéz ragadozó halak ellenállni.Azoknak, akik szeretik a halak, csali szett nem lehet kihagyni. ❥❥❥ Prémium Minőség - A halászati dupla csörgő készült kiváló minőségű abs anyagból, masszív, tartós, hosszú élettartam.Ez tartós használata pedig lehet fenntartani a hosszú élettartamot. ❥❥❥ Meed A Szükség - 3 különböző szín közül választhat, ismerd meg a különböző igényeket.Sőt, 40pcs halászati dupla csörgő, hogy megfeleljen a szükséges, alkalmas minden horgászat szerelmeseinek.Szolgáltatás : 1.

Főbb jellemzők

Condition:
100% brand new
Item type:
Fishing Double Rattle
Material:
ABS
Optional Color:
silver, white, red
Size:
Approx. 31x15mm/1.2x0.6in
Weight:
Approx. 85g
Package List:
40 x Fishing Double Rattle :

A vevőknek is tetszik